Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Uvod u tumačenje natalnog horoskopa U četvrtak, 13. septembra, od 19h na Kepler Institutu počinje prvi čas za prvu godinu astrologije. Astrologija je specifičan jezik, čije specifično pismo - nebesku abecedu je potrebno znati čitati i tumačiti. Ona je veština sklapanje reči i rečenica koje nastaju kombinovanjem astroloških simbola. Ti astrološki simboli koji čine astrološko pismo su definisani sa 3 faktora: planete, znaci i kuće. Kombinacijom ova 3 faktora dobijamo sposobnost da stvorimo sliku
» prikaži celu vest
Tehnologija svesti Meseca U subotu 15. septembra, Aleksandar Imširagić će održati kurs iz Tehnologije Svesti, posvećen Mesecu i četvrtoj čakri. Tehnologija Svesti predstavlja sistem aktiviranja, buđenja i oživljavanja svakog energetskog centra, odnosno čakre.
» prikaži celu vest
Energetska Astrologija Meseca Na ovom kursu se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Pozicije planeta u znacima i kućama, kao i aspekti, retrogradnost i sl., pokazuju našu energetsku anatomiju i fiziologiju, a preko pravila Energetske Astrologije stičemo i detaljniji uvid u funkcionisanje svakog od sedam energetskih centara tela. Ovaj kurs će biti održati dr Lea Imširagić u subotu, 15.09. od 16h u na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
Upis u školu: Postanite profesionalni astrolog ili astroterapeut U toku je upis u prvu godinu studija na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju. Za upis u školu nije potrebno predznanje i mogu je pohađati svi ljubitelji astrologije, kao i oni koji žele da prošire svoje astrološko znanje
» prikaži celu vest
Tehnike Tranzita u Astrologiji U sredu, 05. septembra, od 19h na Kepler Institutu počinje dvomesečni kurs iz tehnika tranzita u astrologiji. Svi događaji iz života jedne osobe su sadržani u njenom natalnom horoskopu. Međutim, da bismo mogli da ih procenimo kada će se oni dogoditi, neophodno je da na određeni način “oživimo” natalne planete, da ih pomeramo u vremenu i na osnovu tih promenjenih pozicija zaključimo kada će se realizovati određeni natalni potencijal.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda, uloga i manifestacija septila
Aleksandar Imširagić
Septil posmatramo kao u osnovi jedan neptunovski aspekt, kao aspekt koji nas otvara ka beskonačnom, koji razbija tu iluziju da su stvari konačne i da su definisan.
Sekstil (sedmi deo)
Aleksandar Imširagić
Kada postoji sekstil između Merkura i Plutona, on oživljava zapravo onu Hermes-vrednost, onu sposobnost da natus uđe u podzemni svet, da razume šta je ispod.
Šta pomisliš tome i svedočiš
Emira Antonić
Ono što smo“posejali” u ovoj godini se okalemilo. Plodove ćemo ubirati u narednim godinama naših života, i u životima više generacija naših potomaka.
Sekstil (šesti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako imamo Merkura koji je u sekstilu sa Uranom, on komunicira sa onim delom natusa koji je vezan za njegovu kosmičku brzinu, za način razmišljanja, za intuiciju.
Sekstil (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Kada govorimo o odnosu Merkura i Jupitera u sekstilu, ovo je nivo u kome je osobi dato da stiče znanja, da stiče visoko razumevanje, da dobro uči.
Uran u Biku
Zorana Stanojević
Šta zapravo možemo očekivati u budućnosti posmatrajući ovaj period kroz astrološku simboliku? U Astrologiji kažemo da je Uran u padu u Biku, a šta to zapravo znači?
Sekstil (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Ako imamo odnos Merkura i Venere u sekstilu, težimo da se spojimo, da nađemo komunikaciju s onim što je emotivno u nama, na sličan način kao što je to sa Mesecom.
Sekstil - treći deo
Aleksandar Imširagić
Sekstil je u jednom horoskopu, šta drugo nego Merkur – nego Blizanci. A funkcija Merkura je da u suštini integriše u sebi razum i osećanja, potpuno ljudsko i božansko.
Kraljevska drama
Emira Antonić
Vreme je da ispitate svoje stare navike i ponašanje dok tražite nove i inventivne načine za napredak. Ovo je idealno vreme za početak.
Sekstil - drugi deo
Aleksandar Imširagić
Lotos konstelacija jeste ona koja nam je jako bitna, jer Lotos konstelacija spaja, daje integraciju ova dva dela koja su nam bitna za sve ono što će nastati u životu.
Priroda, uloga i manifestacija sekstila
Aleksandar Imširagić
Kada govorimo o sekstilu, govorimo o aspektu koji nastaje podelom kruga na šest delova što daje sasvim novu inteligenciju.
Ogledalo sreće
Emira Antonić
Za vreme Punog Meseca naše emocije su veoma izražene, a dominira ona emocija koja je trenutno najzastupljenija.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD