Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astrologija dece Kod za astrologa Astro teme Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Karmička astrologija Mundana astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Liber Aeternus Astrologija kristala
Nova 2018. godina i New Moon Project U petak, 08. decembra u 19h u Hotelu Tulip Inn na Novom Beogradu, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje posvećeno astrološkim kodovima za 2018. godinu. Na ovom predavanju biće predstavljen i jedinstveni New Moon Project koji će predstavljati poseban sistem tehnika za aktiviranje i stvaranje najbolje godine u životu svakog pojedinca.
» prikaži celu vest
Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U četvrtak 23. novembra na našem Institutu počinje novi kurs iz oblasti Natalne astrologije “Psihološki profil, seksualnost, ljubav i brak u Natalnoj astrologiji”. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega, o psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Kurs Psihološke Astrologije U okviru ovog sedmomesečnog programa, koji će se održavati jedanput mesečno, izučavaće se povezanost između prirode čovekovog karaktera i događaja kojima je okružen. Takođe će se posebna pažnja posvetiti strukturi astrološkog pisma i načinu sklapanja slika kombinacijom simbola. Kurs počinje u subotu 18. novembra i trajaće od 13h do 19h.
» prikaži celu vest
Praktična upotreba fiksnih zvezda u astrologiji Fiksne zvezde su ona svetla koja deluju u najdaljem nivou jednog bića. Deluju iz nesvesnog nivoa postojanja, tamo gde je jedino svetlo koje postoji svetlost fiksnih zvezda. Stoga su prvi pokazatelji sudbine definisani određenim kodom koji postoji na nivou nekretnica, na nivou ''stubova sudbine''. Kurs traje 2 meseca, a prvi čas je u petak, 17.11.2017. u 19h.
» prikaži celu vest
Astro Telurološki Kalendar Nedavno je izašao iz štampe poseban "Astro Telurološki kalendar sa kodovima Vertikale Vremena" koji je Aleksandar Imširagić napisao zajedno sa francuskim Telurologom D. Didier. Ovaj kalendar je objavljen na srpskom i engleskom jeziku i već ga je moguće naručiti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Aspekti (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Krug koji se koristi u astrologiji i bilo gde drugde jeste, zapravo, inteligentno biće jer svaki od ovih 12 podeoka kruga nosi svoju celovitu priču.
Magično i zavodljivo vreme
Emira Antonić
Duša ove lunacije tako je naizgled nepristupačna i tajanstvena. Međutim, ima nečeg neobjašnjivo privlačnog u tom mističnom kutku.
Astrološki aspekti (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Pre nego što se krene u objašnjenje aspekata, postavlja se pitanje o podeli kruga neba na određeni broj segmenata, koji se zovu stepenima.
Vladari sata po kućama
Aleksandar Imširagić
Odnos vladara vremena i vladara prostora govori da li je natus u pravom vremenu na pravom mestu.
Astrološki kodovi vremena (2. deo)
Aleksandar Imširagić
Svaka godina ima svog vladara, koji se smenjuju u neprekidnom nizu od davnih vremena.
Astrološki kodovi vremena (prvi deo)
Aleksandar Imširagić
Čovek je rođen u nekom prostoru i vremenu, a sama slika horoskopa koja se posmatra kao dvodimenzionalna projekcija predstavlja njegovu prostornu raspodelu.
Osam tačaka (3. deo)
Aleksandar Imširagić
U ovom nastavku članka o 8 tačaka, biće više reči o Koascedentu, Polarnom Asc, Severnom čvoru, Nultom stepenu Ovna kao i o primeru Adolfa Hitlera.
Sve je u redu
Emira Antonić
Uran provocira partnerski odnos do mere da može i da ga prekine. Prekid odnosa može doći kada ne bivate slobodni u onom kosmičkom smislu.
Osam tačaka (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
U prvom delu su obrađene tri tačke – ASC, MC i Ekvatorijalni ASC, a u ovom će biti obrađena četvrta tačka – Vertex.
8 tačaka
Aleksandar Imširagić
Postoje tačke u natalnom horoskopu koje su jedinstvene za svakog pojedinca, lične tačke, kojih ima 8, a koje se uzimaju kao nematerijalne tačke.
Fiksne zvezde (5.deo)
Aleksandar Imširagić
Poznavanje ovog nivoa astrologije se ulazi u pravi svet astrologije gde se mitovi primenjuju na svakodnevni život.
Fiksne zvezde (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Inicijacija u pravu astrologiju je upoznavanje fiksnih zvezda, mitova i priča koje stoje iza sazvežđa.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD