Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.03.2017.

Nakon nekih bitnih događaja, saznanja i susreta, vreme je da se neke stvari privedu kraju i konačne odluke donesu. Već prvog dana Merkur ulazi u znak Ovna, što će u svakom smislu komunikaciju pojednostaviti i učiniti je vrlo preciznom i jasnom.

Nakon aspekata koji su u prethodnom periodu doneli neke sudbinske događaje i susrete, ovo je sedmica u kojoj će se mnogi suočiti sa onim što su im eklipse donele. Neki će ove dane posvetiti razmišljanju i definiranju svojih planova ili odluka. Mnogi će se suočiti sa promenom posla, stana, veze ili braka.

Mesec je prvih dana u znaku Vage, što je suprotno Merkuru u Ovnu, pa će se mnoge emocije kositi sa odlukama. Iako je sa Mesecom u Vagi jako naglašena naklonost partneru, u ovim danima možete biti preosetljivi i ranjivi upravo od onih kojima ste naklonjeni. Partner ili sagovornik može biti prilično oštar na rečima (Merkur u Ovnu) koje vas mogu zaboleti ili ćete jednostavno čuti nešto što jeste istina, ali što niste bili spremni još uvek da čujete. Sunce je u znaku Riba, pa iako ste na neke nove promene spremni, iako je odluka donesena i jasno procenjena, nećete imati snage da sa reči pređete na delo. Sve što se bude dešavalo ove sedmice, ostaće na nivou razmišljanja i planiranja. Sa reči na delo prelazite druge sedmice kada Sunce bude ušlo u znak Ovna i donese vam potpuno novu jaku energiju i volju. Budite spremni za iskorak iz ustaljenosti i forme.

Od srede Mesec ulazi u znak Škorpiona dok je Mars sa suprotne strane, pa su moguće povrede u kući ili kućni kvarovi. Energija je usporena, jer se muške planete koje predstavljaju snagu i volju nalaze u pasivnim znacima (Mars u Biku i Sunce u Ribama). Malo ćete biti usporeni i smeteni kada su akcije u pitanju, delovaćete sa zakašnjenjem. Neplanirana dešavanja koja vas teraju da se pokrenete mogu vas činiti nervoznim, pa umesto da odreagujete u konstruktivnom smeru, napravićete još veći problem i negodovati na sve što iskače iz vaših „mirnih“ planova.

U svakom slučaju, ako ste planirali odmor i dato vam je da ove dane odmarate, iskoristite to na najbolji mogući način, jer će već u petak napeti aspekt između Sunca i Saturna probuditi ambiciju, ali kako je kvadrat preko promenljivih znakova, odustaćete od svega što započnete, nedostajeće vam istrajnost, strpljenje i strategija. Ponekad samo želja nije dovoljna, potrebna je i volja i motiv i snaga, koju nećete imati u onoj meri koja je dovoljna da se ta ambicija ostvari, pa se može javiti frustracija i nezadovoljstvo. Imaćete osećaj da nešto želite, ali da ste nemoćni da to i ostvarite.

Sve do kraja dana dok bude Mesec išao znakom Škorpiona, ne planirajte i ne započinjite nikakve poslove. Ovo je vreme kada su vam i same emocije „u padu“, kada ste ranjivi, kada ste osetljivi, kada gubite. Izaberite ove dane za praštanje i tugu. Ako želite da vas emocije manje bole, bacite se na detoksikaciju organizma, post ili sredite svoj prostor tako što ćete se osloboditi svih stvari koje ne koristite i koje vam nisu potrebne. Oslobađanjem na fizičkom nivou oslobodićete se nepotrebnog tereta sa duše (Mesec u Škoprionu).

A vikend na kraju sedmice, vrlo je romantičan i lep. Mesec će ući u znak Strelca, Merkur će sa Venerom napraviti divnu atmosferu za lepu i prijatnu komunikaciju, ljubavni susret ili avanturu. S obzirom da je Venera retrogradna i da vas svakako čeka neka stara ljubav, usudite se da i vi ovog puta pošaljete poruku ili je nazovete. Vreme kada se karmičke ljubavi započinju, a stare obnavljaju ili definitivno završavaju. U svakom slučaju, pre svakog kraja, neki početak mora da se dogodi, a svemu tome romantičnu atmosferu i ambijent svakako će napraviti Sunce na samom kraju poslednjeg znaka Riba. U ponedeljak ulazi u Ovna, pa iskoristite taj vikend za jedan divan i romantičan izlet, susret, putovanje ili šetnju kraj reke.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD