Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge

Oracle Club

Korisnik

Šifra


PRIJAVA NA BESPLATNI ASTROLOŠKI NEWSLETTER

Međunarodni
ISAR
sertifikovani
astrolozi

Zahtev za izradu tranzitnih prognoza za period od godinu danaU pitanju je tumačenje tranzita koje sve planete (osim Meseca) formiraju u prema vašim natalnim planetama, pa se iz ovoga tumačenja dobijaju informacije za skoro svaki dan u datih godinu dana na oko 50 strana teksta. Ovo je vrlo koristan vodič koji na dnevnom nivou ukazuje na osnovne tendencije i dešavanja, pa može da posluži kao okvir za osnovno razumevanje vremena.

Molimo Vas da popunite sve podatke kako bi mogli da Vam napravimo horoskop i zatim pošaljemo Vaše tranzitne prognoze na adresu koju ste naveli.

 

Adresa na koju želite da Vam se pošalju tranzitne prognoze:

Cena tranzitnih prognoza za period od godinu dana je 25 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) i na ovaj iznos se dodaju troškovi slanja, tako da ćete ukupan iznos platiti pouzećem prilikom prispeća pošiljke.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD