Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Devica (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Ribe su sedište Jupitera i egzaltacija Venere, što bi rekli raj, ali za to nam je potrebno potpuno smireno, balansirano stanje fiziologije i skromnost.
Primečuješ li PROLEĆE?
Emira Antonić
Ova energija traži od nas jasno kanalisanje i razvijanje svesti o drugim ljudima. U krajnjem SVI SMO MI JEDNO sa IZVOROM, UNIVERZUMOM, TVORCEM.
Mlad Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Ovan je prvi znak u zodijaku, a Mlad Mesec takođe ukazuje na nove početke, sve je nekako novo i lakše, vazduh se pročišćava ovom novom energijom.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Ovan
Tanja Igrutinović
Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti.
Priroda znaka Devica (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Ako pogledamo znak Device, on je najidealniji znak od svih koje imamo da provodi nebo, da provodi sva ona obećanja koja žive u znaku Riba.
Priroda znaka Devica
Aleksandar Imširagić
Uloga Device je izuzetno važna u životu svake osobe, ona je zapravo osnova čitave civilizacije i kulture, posebno zapadne kulture.
Pun Mesec u znaku Device
Tanja Igrutinović
Na pomolu su dobre vesti! Pun Mesec u znaku Device najpre stvara sliku isceljenja i spiritualnog uzdizanja, čišćenja i oslobađanja.
Rituali za Pun Mesec u znaku Device
Tanja Igrutinović
Mentalna dijeta pruža fenomenalne uslove za pristup energiji Meseca u Devici, za najpre konekciju sa samim sobom, sa svojim telom i osećajem koji imamo.
Priroda znaka Lava (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Ovo je znak velike energije koju treba ukrotiti, ovo je znak evolucije samog čoveka, pa sa znakom Lava imamo potrebu da otkrijemo ono mesto iz kojeg se realno vlada.
Čistačica Has Left the Building
Tina Garofani
Od 21.09.2019. Beograd je bio domaćin izložbe Čistač naše najslavnije savremene umetnice Marine Abramović. Koliko je ova izložba važna, možemo razmatrati iz više uglova.
Znam jer osećam
Emira Antonić
Ovaj mlad Mesec nosi u sebi veliku poruku u samo jednoj reči - instinktivnost! Pratite svoju intuiciju, ona će vam mnogo toga reći. Vaš unutrašnji glas nikada ne greši!
Mlad Mesec u znaku Ribe
Tanja Igrutinović
Znak Ribe vode nas u energiju samog bitisanja u tišini, zato se treba radovati ovom susretu sa sobom, sa svojom pravom prirodom, sa svojom intuicijom.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD