Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Inicijacije Venere 2023 Pozivamo te na webinar koji će održati Ivana Šaljić 17. decembra u 18h, u okviru kojeg će biti predstavljena njena NOVA knjiga „Inicijacije Venere 2023“.​
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o obilju“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o obilju“, koja će se održati 8. decembra. Sa punim Mesecom u decembru otvaramo se ka razvoju uverenja o obilju, kao konačnom načinu pretvaranja energije u materiju.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Totalna lunarna eklipsa u Biku – “E ovo je eklipsa!”
Tanja Igrutinović
Ispred nas je potpuno pomračenje Meseca 8. novembra na 16. stepenu znaka Bik. Zaista veliki događaj, verovatno najveći u godini.
Delimična solarna eklipsa i mlad Mesec u Škorpionu
Tanja Igrutinović
Ispred nas je zaista veoma uticajna Eklipsa jer će započeti pripremu, veliko spremanje i čistku za sve ono što nam donosi izuzetna Lunarna eklipsa u znaku Bika 8.
Rituali za solarnu eklipsu i mlad Mesec u znaku Škorpiona
Tanja Igrutinović
Tokom Eklipsi vrši se poravnanje našeg Uma, Duše i Tela baš kao što to Univerzum radi kroz Sunce, Zemlju i Mesec, podešava ih u istu osu kako bi bili najbolji za sebe!
Mlad Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Energija Device govori o jednostavnosti i čistoti, o služenju, o čišćenju našeg unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, o pisanju i najfinijem sastavljanju reči.
Rituali za male Mesec u znaku Devica
Tanja Igrutinović
Umiriti um. Primenjivati tihovanje uz meditacije. Praktikovati zahvalnost, nabrajanjem fenomenalnih funkcija sušte inteligencije fiziologije.
Buđenje ili resetovanje
Zorana Stanojević
Kako je astrologija pre svega nastala i postoji u skladu sa prirodom i čovekom onda je izvesno da će uključenost severnog Mesečevog čvora nositi neku pozitivnu poruku.
Astro fitnes prepoznavanje (drugi deo)
Tanja Igrutinović
AstroFit program podrazumeva podrobno tumačenje natalne mape kao individualnog neba pojedinca, kao i pronalaženje jedinstvenog koda kroz tehnike prediktivne astrologije.
Mlad Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Ovo je vreme kada se povezujemo sa našim stvarnim poljem, sa ljudima koji su na odgovarajućoj vibraciji, sa najboljim za nas.
Rituali za mlad Mesec u znaku Lav
Tanja Igrutinović
Sa Mladim Mesecom u znaku Lava naš život počinje ponovo, iznova, mi možemo da biramo šta ćemo da živimo!!
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD