Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Najnoviji članci
Priroda znaka Škorpion
Aleksandar Imširagić
Specifičnost Škorpiona je u tome što on predstavlja vrata za jedan drugi svet, on je portal za drugu dimenziju, kroz znak Škorpiona ulazi se u naličje stvarnosti.
Misterija Solarnih ciklusa (drugi deo)
Lea Imširagić
Svaku od ovih važnih godina solarne aktivnosti treba proveriti astrološki i videti kako je ona povezana sa aktivnošću i pozicijom Saturna i Urana.
Osnovna veština komunikacije je slušanje
Emira Antonić
Znak Blizanaca je vazdušni, promenjivi znak, muškog polariteta što znači da lako stupaju u akciju. Osnovna karakteristika Blizanaca je zaokupljenost aspektima uma.
Mlad Mesec u znaku Blizanaca
Tanja Igrutinović
Otvara se mogućnost sa mladim Mesecom u Blizancima da sagledamo više mogućnosti, da iskoristimo dar komunikacije sa Božanskim i aktivacijom celovitosti.
Rituali za Mlad Mesec u znaku Blizanaca
Tanja Igrutinović
Mlad mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, Afirmacije.
Priroda znaka Vaga (peti deo)
Aleksandar Imširagić
Za pravdu se nije potrebno boriti, ona se događa, čovek samo treba da bude na 15° Vage, da sebe dovede u balans i stvari dolaze preko njega.
Misterija Solarnih ciklusa
Lea Imširagić
Solarni ciklus je još uvek misterija za naučnike po pitanju toga šta ga izaziva i kako tačno predvideti njegov intenzitet, a u vremenu ovo pitanje postaje sve aktuelnije.
Priroda znaka Vaga (četvrti deo)
Aleksandar Imširagić
Da bi čovek dodirnuo kontakt između tela i fiziologije, mora imati prolaz preko znaka Vage, a to je veza ili odnos koje čovek uspeva da uspostavi između tela i energije.
Pun Mesec u znaku Škorpiona
Tanja Igrutinović
Na kolektivnom nivou mi se udružujemo da bi koristili svako svoje individualne energetske resurse za postizanje višeg kolektivnog cilja.
Rituali za Pun Mesec u znaku Škorpiona
Tanja Igrutinović
Senzitivnost, empatija, saosećanje, intuitivnost su veoma izraženi u ovom periodu. Kanalisanje ide kroz emocije za druge ljude, osetite koje su im emocionalne potrebe.
Priroda znaka Vaga (treći deo)
Aleksandar Imširagić
Vaga je balans, most između onoga što se nalazi u našoj fiziologiji na nivou Device i onoga što se nalazi u sećanju naših predaka, na nivou Meseca u Škorpionu.
Priroda znaka Vaga (drugi deo)
Aleksandar Imširagić
Cilj svačijeg života je da se uspostavi balans koji je apsolutni pokazatelj kvaliteta života i jedan od najvažnijih spiritualnih ciljeva na ovoj planeti.
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD