Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge

Oracle Club

Korisnik

Šifra


PRIJAVA NA BESPLATNI ASTROLOŠKI NEWSLETTER

Međunarodni
ISAR
sertifikovani
astrolozi

Astrološke usluge


Naručite svoj uporedni horoskop!

Ovo je posebna uporedna analiza dva horoskopa koja može biti urađena za analizu ljubavnog ili prijateljskog odnosa, u zavisnosti za koji tip analize se odlučite. Ova pisana tumačenja se sastoje iz četiri posebna dela. Prvi deo posvećen je upoređivanju temperamenata i životnih stilova osoba koji utiču na sposobnost izgradnje međusobne harmonije u odnosu. Drugi deo izveštaja je posvećen glavnoj temi odnosa koja ukazuje na to šta zapravo spaja osobe. Treća tema se bavi sudbinom veze, dok se u poslednjem delu obrađuju ostale teme odnosa. Za uporednu analizu ovih odnosa koriste se pored klasičnih sinastričkih metoda i tehnike kompozitnih horoskopa.
Cena za uporedni horoskop je:  30 EUR

Prijavite se na besplatnu mailing listu putem koje ćete dobijati jednom sedmično Astro News!

Najnoviji astrološki članci i aktuelnosti, astro teme, poslovne prognoze i hronike neba za svaku nedelju unapred.

PRIJAVA NA BESPLATNI ASTROLOŠKI NEWSLETTER

 
 

Naručite svoj godišnji horoskop (Solarni povratak)

Ovo je horoskop koji se pravi za tačan trenutak vašeg rođendana, odnosno za trenutak kada Sunce dođe na isto mesto na kome je bilo u trenutku rođenja. U ovoj karti se opisuje vaše psihološko stanje, emotivni život i događaji u toku godinu dana (od datog rođendana do sledećeg rođendana) na 15 do 20 strana teksta. U posebnim delovima daju i tumačenja svake od 12 kuća vašeg godišnjeg horoskopa.
Cena za godišnji horoskop (solarni povratak) je: 25 EUR
 

Naručite osnovno tumačenje Vašeg natalnog horoskopa u pisanoj formi!

Ovo tumačenje vašeg horoskopa na oko 12 strana uvek obuhvata 10 različitih oblasti:
  • Opšte karakteristike
  • Vaš pristup životu i predstavljanje drugima
  • Vaša unutrašnjost i prava motivacija
  • Mentalni interesi i sposobnosti
  • Emocije
  • Ambicija
  • Razvoj i napredovanje
  • Izazovi i teškoće
  • Originalnost i kreativnost
  • Generacijski uticaji
 
Zaključci za sva tumačenja su izvedena iz kombinacije planeta, znakova, kuća i njihovih aspekata, ali i korišćenjem posebnog sistema srednjih rastojanja i aspekata sa njima, što ovaj sistem čini veoma kvalitetnim i jedinstvenim.

Cena za osnovno tumačenje natalnog horoskopa u pisanoj formi: 20 EUR

Zakažite svoju ličnu astrološku konsultaciju kod profesionalnog astrologa!

Lična astrološka konsultacija sa profesionalnim astrologom je često najkvalitetnija vrsta astrološke usluge, jer u direktnoj komunikaciji sa astrologom imate najveću mogućnost za dobijanje najkonkretnijeg odgovora na pitanja koja Vas lično interesuju. To takođe predstavlja i posebno iskustvo otkrivanja sebe i životnih okolnosti na sasvim novi način.

Pored toga što je svaki profesionalni astrolog osposobljen za klasičnu natalnu analizu horoskopa, svaki astrolog ima posebne oblasti za koje je specijalista, te pretražujući ove specijalne grane astrologije veoma lako dolazite do onih astrologa koji se baš tom oblašću posebno bave.

Za sve detalje oko same konsultacije, termina, njene dužine, načina obavljanja i cene – dogovarate se direktno sa astrologom preko kontakata koje je svaki astrolog ostavio pored svog imena.

 

Učlanite se u jedinstveni Oracle Club!

Oracle Club predstavlja vaše lični prozor u sopstvenu budućnost i polje sinhroniciteta preko koga dobijate odgovore i spiritualne savete.

Naručite svoje dnevne tranzitne prognoze za godinu dana!

U pitanju je tumačenje tranzita koje sve planete (osim Meseca) formiraju u prema vašim natalnim planetama, pa se iz ovoga tumačenja dobijaju informacije za skoro svaki dan u datih godinu dana na oko 50 strana teksta. Ovo je vrlo koristan vodič koji na dnevnom nivou ukazuje na osnovne tendencije i dešavanja, pa može da posluži kao okvir za osnovno razumevanje vremena.

Cena za tranzitne prognoze za period od godinu dana je: 25 EUR

Pohađajte astrološke studije ili zasebne kurseve.

U okviru programa Kepler Instituta moguće je steći potpuno astrološko obrazovanje i veštinu potrebne za međunarodnu astrološku sertifikaciju od strane ISAR-a, kao i steći znanje iz mnogobrojnih astroloških kurseva u redovnoj ili dopisnoj (on-line) varijanti.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD