Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za stvaranje obilja” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom stvaranja obilja, zahvaljujući razvoju novih uverenja – oktobar (uverenja o služenju), novembar (uverenja o vremenu) i decembar (uverenja o obilju).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o služenju“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o služenju“, koja će se održati 9. oktobra. NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da služimo višim ciljevima kako bismo probudili kvalitet zadovoljstva i sreće.
» prikaži celu vest
Radionica i promocija knjige "Tehnika 5 Anđela" Radujemo se da vam predstavimo NOVU knjigu “Tehnika 5 Anđela” od Aleksandra Imširagića! Tim povodom, pozivamo vas na radionicu koja će se održati 06. 10. u 19h u okviru koje će biti predstavljena knjiga. Ova radionica će se održati UŽIVO, u hotelu Putnik Inn, a za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo, postoji mogućnost i ONLINE praćenja.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 18. do 24.02.2019.

Glavni akteri nedelje pred nama su Sunce, Merkur i Venera koji nam nose razne poruke. 

Pre nego nam Sunce promeni znak, u ponedeljak će napraviti dobar aspekt sa Uranom, što je uvek znak buđenja, na nekom nivou. Volja se budi i želi biti kreativna, a kristalno nam je jasno koliko moramo slediti sebe i biti inicijatori ostvarenja sopstvene istine. Ovde se radujemo kao deca svojoj najsmelijoj ambiciji koja je rođena i čeka da se ostvari, jer nas Univerzum podržava samo u iskrenoj promeni, zato - iznenadimo sebe, osetimo se živim!

Na emotivnom polju nailazimo na ispit, jer je Venera došla do Saturna, koji će proveriti koliko je mira i stabilnosti unela u prethodnom periodu šetnje kroz njegov znak Jarca. Proveriće da li je preuzela odgovornost za sve svoje emocije, za svoje odnose, koliko je stekla mudrosti iz svih sećanja koja joj se vraćaju kroz situacije i ljude. Koliko je mogla da otpusti sve svoje što nije dobrog kvaliteta, a da istovremeno ne izgubi veru u svoju suštinu i da se ne oseća usamljeno. Glavni strah ove Venere je upravo samoća i odatle pristajanje na manju vrednost. Zato je glavno pitanje koliko je uspela da uđe baš u tu samoću - da u miru i tišini prihvati sve u čemu se nalazi, sebe i sve oko sebe, pogotovo odnos koji nosi od davnina, i odatle pronađe pravu vrednost koja će je podsetiti na zahvalnost na svim pređenim lekcijama i iskustvu ispita. 

U utorak Sunce ulazi u znak Riba gde će boraviti mesec dana. Ovo je znak tišine, beskrajnih uvida, inspiracije, intuicije, snova, mašte, suštinske vere i na kraju mesto gde nastaje čarolija. Sunce koje uvek predstavlja našu volju i svest o sebi, navešće nas ovde da zaronimo u potrazi za tom skrivenom snagom u nama samima. Ovaj tajanstveni znak može učiniti da nam se javi potreba za osamom jer kao da osećamo da je tamo skriven naš pravi identitet. Ovo je mesto naše vere ili onoga što stvarno jesmo, pa ćemo biti zapitani koliko možemo da joj se prepustimo. Ukoliko je vera jača, utoliko ćemo se odreći svega onoga što mislimo da jesmo - onaj privid nas i odbacićemo mali ego, jer vera to uvek traži. Tek tada možemo izroniti potpuno novi i čisti u svojoj istinskoj snazi i volji. 

Istog dana, Merkur koji je već u Ribama, druži se sa Neptunom što nam potvrđuje da je vreme za tišinu i duboke uvide. Ovde se moramo utišati da bi čuli svoj pravi glas, svoju istinu i potrebu. Prilika je odlična da sve naše kontradiktornosti i samoobmane nestanu, jer u tišini možemo čuti samo Istinu. 

U sredu će Saturn podržati Merkura dobrim aspektom, pa ukoliko smo tihi, shvatamo da ovde nema mesta površnim stvarima, ni naviknutim bespotrebnim rečima gde se samo trošimo. Ukoliko ga želimo čuti, ovaj Saturn u Jarcu, nam može preneti mudrost tako što će nas uvesti u još veće dubine i dati savet koji je nama namenjen. 

Četvrtak je dan bez planetarnih aspekata, Mesec ulazi u znak Vage i u praznom je hodu, tako da nam i on šalje poruku da je vreme da napravimo pauzu od uobičajenih aktivnosti. U ovom znaku najrađe bi bili sa nekim i radili nešto u dvoje, ali bi nas tu vrebalo očekivanje, a atmosfera nije za taj vid saradnje. Zato prazan hod možemo najbolje iskoristiti za povezivanje sa sobom, u odmoru i meditaciji.

Petak je dan kada se Merkurova potraga u Ribama može dovesti u pitanje. Kroz ovaj znak se podsećamo svoje istine, a od Jupitera koji njime vlada, očekujemo znanje i odbacujemo logiku, jer osećamo da postoji nešto veće od toga. Sada dolaze u kvadrat i kao da se ne razumeju. Mali Merkur će pokušati da razume ono što želi da zna. Tu počinju sumnje, gubi se poverenje, trudimo se da budemo realni i praktični. Međutim, ovde borba neće pomoći. Zato se slobodno i bez straha, prepustimo veri u dobro, jer Jupiter nas samo tome uči. Tada ćemo shvatiti da ne moramo uvek imati ili znati odgovor na baš svako pitanje.  

Kraj nedelje je zanimljiv jer se Venera i Merkur druže sa Plutonom. 

Ukoliko je Venera pokušala, na prethodnom ispitu kod Saturna, da zadrži nešto staro i dotrajalo iz straha, ovde to više neće moći. Plutonu mora da sve da i da preda sebe čistu, što znači da nešto mora i da umre, jer od njega ne može da sakrije svoju iskonsku potrebu. Venera je princip davanja i ona se samo tada raduje. Ovaj susret će je podsetiti da ona od ljubavi živi i da je to najveća vrednost i snaga koju ima. Ako se i uplašila samoće u ovom znaku, možda čak izgubila veru u ljubav (jer je doživela nešto njoj strano), ili došla do kraja, sada kada je to prihvatila, postaje svesna svoje potrebe - davanja ljubavi i radosti. Ovako se priprema za promenu koja uskoro sledi, njenim ulaskom u znak Vodolije.

Merkur, naravno, još bolje shvata da ga ono površno u ovom periodu ne zanima, već sledi potrebu da pronikne u sve dubine i sazna tajne. Ovde razmišljamo o početku i kraju svih stvari, ali nemamo strah. Možemo da kažemo, napišemo ili objavimo ono što niko nije smeo. Sa Plutonom nema prevare, ogoliće nas da je istina samo u nama, što nam samo može dati snagu i energiju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD