Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25.02. do 03.03.2019.

Nedelju započinjemo u Škorpionskoj atmosferi. Ona svakako nije vesela, ali se može iskoristiti na najbolji način. Energija ovog znaka kojim se Mesec kreće, vrlo je naglašena, magijska i ima moć privlačenja. U dobrim aspektima sa Plutonom, podignimo energiju i iskoristimo je za tačno i precizno završavanje stvari. Sa Merkurom napravimo dogovor, sa drugima ili sa sobom. Napišimo nešto što dolazi iz dubine naše duše, dok sa Venerom podelimo bliskost i ljubav. Možemo imati osećaj da je nama potrebno da dobijemo više ljubavi, ali baš zato, potrebno je dati ono što nama treba. Ovaj obrnuti mehanizam za Mesec u Škorpiji biće prava mera za ono što nam treba, kroz malo drugačiji pristup. 

Drugi dan sedmice obojen je Strelčevskim optimističkim duhom. On nas lako podigne i proširi vidike, okreće ka novim spoznajama. Međutim, važno je znati meru i ne preterati, jer ovaj znak lako nosi tu tendenciju. Mesec i Sunce će se naći u kvadratu, pa se može osetiti unutrašnji nemir i razapetost. Kao da se mora birati između dve jednako važne stvari. Sa Neptunom će se javiti i dodatni osećaj izgubljenosti. Onaj početni entuzijazam, Neptun može razvodniti. Koliko god nas atmosfera bude vukla da se izrazimo spolja, da dohvatimo planove i želje, ipak se umirimo i pokušajmo sjediniti onaj osećaj rascepljenosti između želja i mogućnosti. Sačekajmo Mesečev susret sa Jupiterom, koji će nam dati znanje, pojačati veru i nadu.

U četvrtak iskoristimo trigon sa Uranom za sve nove pravce. Istog dana Sunce sa Marsom, daće nam fokus, volju i disciplinu da se iskažemo u pravom svetlu. Ovo je muška energija koja se koristi za konkretne akcije. Ukoliko smo jasni, pobeđujemo i pre ulaska u ''bitku''.

Petak je interesantan dan. Sa jedne strane Mesec u Jarcu pravi dobre aspekte i radnu nedelju završavamo sa postignutim i zaokruženim rezultatima. Na drugom, emotivnom polju nešto je drugačije. 

Venera će pre nego napusti znak Jarca, napraviti kvadrat sa Uranom. Ovo je aspekt koji nosi pobunjenost i sukob spram uma i ljubavi. Potreba da se prekine sve što je dotrajalo, uzima primat i ništa više nije važno. Lako se može napraviti drama, raskinuti svi lanci i izvesti veštačko buđenje, jer je potreba za begom prevelika. Ostaje pitanje, da li se želi stvarno pobeći ili samopomiriti različite potrebe u nama samima. Venera je zapravo nastala od Urana i ona je Nebeska vladarka na planeti Zemlji. Ovj aspekt je može zbuniti i dati joj lom, jer Uran samo pita koliko iskreno živi svoju potrebu. Podseća je na ključno pitanje od kojeg je napravljena - da li se ljubav može slobodno živeti i da li je ta ljubav vezuje ili oslobađa. Ovaj ispit je uvertira za njen ulazak u Uranom znak, gde će biti skoro mesec dana.

Na tlu znaka Vodolije, eto prilike za buđenje i oslobođenje od nasleđene slke kako ljubav treba da izgleda, da li je ona vezana za vreme, ili za jednu osobu? Ljubav je ovde, reklo bi se, trenutak koji ne može trajati dugo ali je važno naći ga i negovati u svom osećaju, a to je isti onaj osećaj koji nas čini živim i budnim. Ovde nema kompromisa, ljubavnih klišea i standarda. Ljubav je istina i ljubav je svuda, ona je ono najčistije u svakom od nas. Za tim osećajem se u ovom znaku traga, zato kažemo da se ovde budimo i postajemo svoji i autentični, posebni. Pružimo sebi priliku da promenimo odnose, jer je to Venera. Ako hoćemo da uzmemo najbolje iz ovog znaka, moramo iznenaditi sebe i zaljubiti se u sebe. Ovako se oslobađamo od očekivanja i planiranja koje nas uvek vraćaju u nasleđeni emotivni šablon. Venera samo slobodna, može deliti ljubav i biti večita inspiracija.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD