Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za stvaranje obilja” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom stvaranja obilja, zahvaljujući razvoju novih uverenja – oktobar (uverenja o služenju), novembar (uverenja o vremenu) i decembar (uverenja o obilju).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o služenju“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o služenju“, koja će se održati 9. oktobra. NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da služimo višim ciljevima kako bismo probudili kvalitet zadovoljstva i sreće.
» prikaži celu vest
Radionica i promocija knjige "Tehnika 5 Anđela" Radujemo se da vam predstavimo NOVU knjigu “Tehnika 5 Anđela” od Aleksandra Imširagića! Tim povodom, pozivamo vas na radionicu koja će se održati 06. 10. u 19h u okviru koje će biti predstavljena knjiga. Ova radionica će se održati UŽIVO, u hotelu Putnik Inn, a za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo, postoji mogućnost i ONLINE praćenja.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25.02. do 03.03.2019.

Nedelju započinjemo u Škorpionskoj atmosferi. Ona svakako nije vesela, ali se može iskoristiti na najbolji način. Energija ovog znaka kojim se Mesec kreće, vrlo je naglašena, magijska i ima moć privlačenja. U dobrim aspektima sa Plutonom, podignimo energiju i iskoristimo je za tačno i precizno završavanje stvari. Sa Merkurom napravimo dogovor, sa drugima ili sa sobom. Napišimo nešto što dolazi iz dubine naše duše, dok sa Venerom podelimo bliskost i ljubav. Možemo imati osećaj da je nama potrebno da dobijemo više ljubavi, ali baš zato, potrebno je dati ono što nama treba. Ovaj obrnuti mehanizam za Mesec u Škorpiji biće prava mera za ono što nam treba, kroz malo drugačiji pristup. 

Drugi dan sedmice obojen je Strelčevskim optimističkim duhom. On nas lako podigne i proširi vidike, okreće ka novim spoznajama. Međutim, važno je znati meru i ne preterati, jer ovaj znak lako nosi tu tendenciju. Mesec i Sunce će se naći u kvadratu, pa se može osetiti unutrašnji nemir i razapetost. Kao da se mora birati između dve jednako važne stvari. Sa Neptunom će se javiti i dodatni osećaj izgubljenosti. Onaj početni entuzijazam, Neptun može razvodniti. Koliko god nas atmosfera bude vukla da se izrazimo spolja, da dohvatimo planove i želje, ipak se umirimo i pokušajmo sjediniti onaj osećaj rascepljenosti između želja i mogućnosti. Sačekajmo Mesečev susret sa Jupiterom, koji će nam dati znanje, pojačati veru i nadu.

U četvrtak iskoristimo trigon sa Uranom za sve nove pravce. Istog dana Sunce sa Marsom, daće nam fokus, volju i disciplinu da se iskažemo u pravom svetlu. Ovo je muška energija koja se koristi za konkretne akcije. Ukoliko smo jasni, pobeđujemo i pre ulaska u ''bitku''.

Petak je interesantan dan. Sa jedne strane Mesec u Jarcu pravi dobre aspekte i radnu nedelju završavamo sa postignutim i zaokruženim rezultatima. Na drugom, emotivnom polju nešto je drugačije. 

Venera će pre nego napusti znak Jarca, napraviti kvadrat sa Uranom. Ovo je aspekt koji nosi pobunjenost i sukob spram uma i ljubavi. Potreba da se prekine sve što je dotrajalo, uzima primat i ništa više nije važno. Lako se može napraviti drama, raskinuti svi lanci i izvesti veštačko buđenje, jer je potreba za begom prevelika. Ostaje pitanje, da li se želi stvarno pobeći ili samopomiriti različite potrebe u nama samima. Venera je zapravo nastala od Urana i ona je Nebeska vladarka na planeti Zemlji. Ovj aspekt je može zbuniti i dati joj lom, jer Uran samo pita koliko iskreno živi svoju potrebu. Podseća je na ključno pitanje od kojeg je napravljena - da li se ljubav može slobodno živeti i da li je ta ljubav vezuje ili oslobađa. Ovaj ispit je uvertira za njen ulazak u Uranom znak, gde će biti skoro mesec dana.

Na tlu znaka Vodolije, eto prilike za buđenje i oslobođenje od nasleđene slke kako ljubav treba da izgleda, da li je ona vezana za vreme, ili za jednu osobu? Ljubav je ovde, reklo bi se, trenutak koji ne može trajati dugo ali je važno naći ga i negovati u svom osećaju, a to je isti onaj osećaj koji nas čini živim i budnim. Ovde nema kompromisa, ljubavnih klišea i standarda. Ljubav je istina i ljubav je svuda, ona je ono najčistije u svakom od nas. Za tim osećajem se u ovom znaku traga, zato kažemo da se ovde budimo i postajemo svoji i autentični, posebni. Pružimo sebi priliku da promenimo odnose, jer je to Venera. Ako hoćemo da uzmemo najbolje iz ovog znaka, moramo iznenaditi sebe i zaljubiti se u sebe. Ovako se oslobađamo od očekivanja i planiranja koje nas uvek vraćaju u nasleđeni emotivni šablon. Venera samo slobodna, može deliti ljubav i biti večita inspiracija.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD