Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project: INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST Pozivamo te na Full Moon radionicu INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST koja će se održati 31. oktobra. Nakon prethodne faze Punog Meseca koja je imala za cilj da uskladi našu energiju sa energijom Zemlje, tako da je energetski kvalitet unutar nas veoma čist i protočan, sa ovim Punim Mesecom ulazimo u novu fazu koja za primarni cilj ima aktiviranje inteligencije, odnosno namere koja se materijalizuje.
» prikaži celu vest
Full Moon paket za 90 dana "Mesta moći unutar nas" Sada je pravo vreme da otkriješ i aktiviraš svoje mesto moći kroz usklađivanje sa inteligencijom Univerzuma! Zato smo ti pripremili nove tri Full Moon radionice MESTA MOĆI UNUTAR NAS budući da je pred nama period koji donosi važne energetske promene za planetu Zemlju pripremajući te za ulazak u novu realnost vibratornog života.
» prikaži celu vest
Seminar: Energetska Astrologija Marsa Energetska Astrologija Marsa će se održati ONLINE u nedelju, 25. oktobra od 19:30h do 22:30h, koji vodi dr Lea Imširagić. Na energetskom nivou, Mars je svakako najvažnija planeta, ne samo zato što je prirodni signifikator za energiju već je u energetskom sistemu našeg eteričnog tela povezan sa prvim energetskim centrom – odnosno prvom čakrom.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Marsa U nedelju, 25. oktobra od 16h do 19h, Aleksandar Imširagić će održati seminar iz modula Tehnologija Svesti Marsa. Prva čakra nas povezuje sa Zemljom i ona predstavlja granicu koju imamo između našeg individualnog i kolektivnog, nasleđenog života, odnosno života naših predaka i svega onoga čime smo sa planetom Zemljom povezani. Ovaj seminar je moguće pohađati u online varijanti.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17.08.2020.

Vodeća poruka za ovu nedelju je HRABROST. 

Biti hrabar, znači slobodno iskazivati svoju istinsku, pravu prirodu. Ovo su poruke koje nam Sunce u Lavu prenosi putem svoja dva Anđela SEHEIAH-a i REIJEL-a. Prvi vlada pentadom od 15 do 20 stepeni Lava, a drugi od 20 do 25 stepeni Lava. Tokom ove nedelje Sunce će prolaziti kroz ove dve pentade i veoma je važno da kod sebe oživimo ova dva kvaliteta. Kada oživimo kvalitet hrabrosti mi smo autentični i neponovljivi. Trebalo je hrabrosti i upustiti se u ovu avanturu koja se zove ŽIVETI ŽIVOT U FIZIČKOM TELU! Hrabrost je potrebna i za svaku akciju koju usmeravamo ka dobrom.  

Anđeo SEHEIAH upravlja centralnim delom znaka Lav i budi u nama osećaj da je sve u savršenom redu i da je sve što nam se dešava ispravno. Tada svaka senka i svaki strah nestaju. Postajemo svesni savršenstva u sebi i oko sebe. Smisao nalazimo u prirodi i zelenilu oko nas. Povezujemo se sa svetom oko nas. Svaki naš sukob sa drugim ljudskim bićem rešava se na najdubljem nivou i tako nestaje. Iza ljutnje, besa ili tuge mi nalazimo ljubav, sreću i zahvalnost što smo svedoci materijalizacije Božanske energije. Onda možemo svoje iskustvo i znanje da prenosimo na druge i da ih podučavamo. 

Znanje oslobađa - to je poruka drugog Anđela Reijel-a. Sunce će u četvrtak 13.08.2020. biti na 21° Lava što je stepen pada Neptuna. Svako mesto pada je mesto gde smo izgubili poverenje u sebe i posumljali da stvari nisu dobre i ispravne. To znači da smo izgubili svoje svetlo. Anđeo Reijel nas podržava da zaronimo duboko i unesemo dovoljno svetla kako bi sebe izlečili. Svetlost leči na svoj način, kao što i zvuk, muzika i talasi leče na svoj. Ovo je nedelja kada bi trebalo da se što više izložite Sunčevoj svetlosti, jer ona ne pomaže samo sintetizovanju vitamina D, već leči i sve emotivne traume. Svetlost nas leči od depresije i teških misli. Svetlost nam pomaže da se osetimo pravim građaninom Univerzuma.

Iz ugla drugog svetla Meseca, ovo je nedelja za uživanje i opuštanje. U ponedeljak Mesec prelazi u znak svoje egzaltacije u znak Bik. Divna, skladna ženska energija će nam svima dobro doći da se opustimo i uživamo u letnjim čarolijama. Bez obzira na Covid 19 ŽIVOT nije i neće stati. Sekstil Meseca u Biku i Venere u Raku je zaista divan znak da ispred sebe imamo jednu divnu nedelju. Mnogi će napraviti skladnu porodičnu atmosferu u svom domu. Bavite se svojom porodicom i svojom decom. Učite svoju decu da je porodica njihovo utočište i da uvek mogu da se oslone na svoje roditelje. Time jačate njihovo samopouzdanje i osećaj vrednosti. Deca u velikoj meri kopiraju svoje roditelje i usvajaju njihove obrasce. Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku je izazovan za mnoge roditelje, jer će neki smatrati da su njihova deca previše nemirna i tvrdoglava. Budite srećni da vaše dete pokazje svoju volju i brani svoje stavove. Nemojte da dođete u iskušenje da volju namećete, jer time nanosite štetu svom detetu. Sutra vaše dete neće imati snage da iskaže šta misli i želi i živeće po tuđim pravilima, a vi ćete se pitati - Zašto je to tako? 

U utorak su prisutni samo razni Mesečevi aspekti, počev od konjunkcije sa Uranom do sekstila sa Neptunom. Mesec će formirati i kvadrat sa Suncem kao i trigon sa Jupiterom. Puno aspekta tog dana ukazuje na različitost atmosfere i emocija koje ćemo osetiti. Za vas i sebe biram konjunkciju sa Uranom i trigon sa Jupiterom. Mesec sa Uranom uvek donosi neku vrstu buđenja i ponekad jak stres ako odbijamo da se probudimo. Tu jaku energiju će najviše osetiti ljudi rođeni u znaku ili podzaku Bik,  koji su već duže vreme u velikom procesu transformacije i buđenja. Ima li išta bolje od toga da smo potpuno svesni svega što se dešava oko nas i u nama? Nema iluzija, nema laži, već čista proširena svest, koja sve razume i vidi unapred. Trigon sa Jupiterom je pravi hedonistički aspekt i želim vam da uživate u svakom aspektu vašeg života.

U sredu Mesec prelazi u razigrani znak Blizanci. Pre toga će napraviti trigon sa Plutonom i Saturnom u Jarcu. Pre podne smo ozbiljni i usmereni na svoj posao sa željom da ga uradimo na najbolji način. Kasnije tokom dana, budi se raspoloženje za druženje sa prijateljima. Završavanjem poslovnih aktivnosti nastupa vreme za razbribrigu - poručuje Mesec u Blizancima. 

Četvrtak kao što sam na početku teksta već naglasila, vrlo je specijalan dan pod vladavinom Jupitera. Sunce prelazi preko stepena pada Neptuna i gledajući aspekte za taj dan, nalazim da se Univerzum potrudio da nas ne zasipa mnoštvom aspekata osim jednog, Mars kvadrat Pluton. To je teška, nesvesna energija na kojoj mi upravo treba da radimo. Gde je taj naš unutrašnji sukob? Možda je to nešto što se prenosi kroz našu genetiku... nešto što smo usvojili kao obrazac ponašanja od strane svojih roditelja? Svakako je to blokada koju valja rešiti. Ovo će se najviše odnositi na ljude koji su rođeni sa ovim aspektom. Oni su najviše od svih pozvani i prozvani da prevaziđu najtvrđa uverenja koja su im do sada nanosila štetu. Zato je važno da taj dan provedete više sami sa sobom, a ne u društvu. To je dan za unutrašnji rad na sebi. Unesite svetlo i pozovite Anđela Reijel-a da vam u tome pomogne. 

U petak se energija potpuno menja a to vidimo kroz harmonične aspekte koje će formirati Mesec u Blizancima. Mesec u sekstilu sa Suncem, Marsom i Merkurom nam daje osećaj da možemo da postignemo sve što poželimo. Doneće nam skladnu komunikaciju sa drugima i više aktivnosti.  

Taj pozitivni talas će se nastaviti i tokom vikenda. U subotu Mesec prelazi u znak Rak i odmah ulazi u konjunkciju sa Venerom. Kako smo krenuli sa sjajnom ženskom energijom na početku nedelje u istom stilu je i završavamo. Uran će u subotu krenuti retrogradno, što će mogi Bikovi osetiti, jer je Uran u njihovom znaku. To može da se manifestuje kao preokret na poslu ili ličnom životu. Mesec će imati sekstil sa Uranom i mnogi će prepoznati tajne znake pored puta. Znaci su uvek tu, samo mi nismo uvek budni da ih vidimo. Ovo je dan kada će mnogi reći „Ahaaa, to je to što mi je trebalo da čujem, vidim... sada razumem, sada znam...“ 

Posle tog saznanja u nedelju imamo trigon Sunca i Marsa u Lavu o čemu sam i ranije pisala. Sada, pa tek 2052. godine ponavlja se trigon sjajnog Sunca u Lavu i Marsa u Ovnu. Osvestite to u sebi i napunite svoje baterije ovom divnom, veličanstvenom energijom!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD