Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Mlad Mesec u znaku Jarac

ZEMLJANI ELEMENT - MESEC U ZNAKU JARCA

Podrška i emocionalna zadovoljenost su osećanja koja bi mogla da vladaju ukoliko bi izašli iz potrebe za popravljanjem, dograđivanjem i pronalaženjem nedostataka i mana, umanjivanjem, podcenjivanjem. Praktično i opipljivo izražavanje emocija. Veoma je važno u ovom vremenu koliko su naše vode zapravo NAŠE, koliko su kristalno čiste, koliko znamo svoje potrebe, koliko imamo razvijen osećaj za sebe, koliko smo u stanju da praštamo, jer sve što se sada podigne dolazi da bude osvešćeno, prihvaćeno i oprošteno! Tek kao takvo biće mirno i zagrljeno, a mi možemo olakšano u miru nastaviti putem svoje svrhe ka ciljevima.

Izvini i oprosti su magične reči ovog perioda treba ih ponavljati sebi, u sebi bezbroj puta. Osvestiti potrebu da kroz naše telo i dušu teku čiste vode i zato treba se izviniti i oprostiti sebi čak i što nam pada na pamet nešto što bi nas isprljalo, zamutilo.

Zatim okupajmo sebe sa bezbroj reči volim te i grlim te ljubavlju!

Učinite da jedan mali detalj savršenstva, okupajte toplinom i zagrlite nežnošću čitavo vaše biće, darujte.

Darujte, otpustite od sebe jer stostruko se vraća!

Veoma je važno podsetiti se da je sve sasvim dobro baš onako kako jeste. Idite na masažu, izmasirajte vi nekoga, grlite se dosta, pripremajte odlične obroke sa specijalnim začinima. Podržani ste od vremena, sve se odgovornosti ispunjavaju. Dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost, materijalizujte. Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da saberemo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada. Naglašeno je naše telo, kosti. Možete pristupiti nekom posebnom vidu pročišćenja vašeg tela na svim nivoima. Bilo da je to zdrav način ishrane ili mentalna dijeta, svakako sve najpre dobro isplanirajte. Neka se vaše namere učvrste u pravom smeru.

Radite na snazi svoje volje i posvećenosti.

Težite uspehu.

Postaviti ciljeve.

Razvijajte zreo i zdrav razum unutar svoje ličnosti.

Razmislite o budućnosti.

Započnite posvećivanje zdravom načinu života.

Uđite unutra i pronađite koji su to vaši pravi talenti.

Otkrijte šta je zapravo vaš doprinos svetu.

Razvijte samodisciplinu i samosavladavanje.

MLAD MESEC  

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Suncem, rastojanje između Luminara iznosi 0 lučnih stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najmanja, nema je. Mlad mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, Afirmacije, Zakon privlačenja, meditaciju kanališući svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja. Jako je važna ova stvaralačka energija, sve što se tog dana pomisli ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do osećaja mirisa, teksture, proći sa druge strane kao da je već ostvareno i postoji već. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje. Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu, ipak će ova slika čitavog meseca biti vodilja, shema za stvaranje holografskog inprinta. Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti. Ne stupati u rasprave, uviđajnost i ne primanje k srcu je rešenje, jer vašim mislima, dušom i telom treba da teče samo ono što ŽELITE ZA SEBE ZA CEO PERIOD! Takođe, može se praštati, oslobađati od štetnih navika, kompleksa.. Poželjno je prošetati napolju, bez previše zamaranja. Izbegavati sve što dodatno pobuđuje - alkohol, vruća i ljuta hrana. Ova harmonizacija sa ciklusima prirode donosi isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou. Svaki ritual u ovoj fazi dobar je za ljubav, romantiku, zdravlje, za nove poduhvate.

MOJA PREPORUKA ZA MLAD MESEC U ZNAKU JARCA

VODENI DAN - investiramo u lakoću i lepotu putem konzumiranja vode (24h). Voda pomaže u čišćenju stagnirajuće emocionalne energije iz našeg sistema. Ovo je idealan izbor ili bar tečni dan na bazi ceđenog voća kako bi lakše osetili i čuli poruke tela, pomogli cirkulaciju za pročišćenje, otpuštanje.

TEMELJNO TUŠIRANJE SODOM BIKARBONOM sa jasnom namerom otpuštanja i pročišćenja, oslobađanja, osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru. Ovde je bitno očuvati Auralno polje, kako bi radost kontakta, susreta se najfinijim nitima sopstva Intuicijom prihvatili i postavili kao neizostavni deo nas kako u prostoru tako i u vremenu. Radite sa moćnim kamenjem ametist, fluorit, galena, granat, jaspis leopard, magnetit, malahit, prozirni Kvarc, Dimni Kvarc i Tigrovo oko. 

NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, temeljno, sa ljubavlju (susam ulje, lavande ili jojoba) 

IZBEGAVATI LEKOVE, ALCOHOL, MLEKO I MLEČNE PROIZVODE, sve što je toksično, što vas nadima ili teško varite, što vam smeta, a naročito što vam iritira stomak.

POSVETITE SE SEBI, postavite jasan, čist i čvrst temelj za novi plan ishrane, života načina rada, načina ljubavi prema sebi. Dozvoliti svom biću da bude negovano, odlučite se za nešto novo ili na novi način pristupite starom. Začinsko bilje ovog vremena je ruzmarin, kamilica, kopar, estragon, kim, srdačnica i majoran.

YOGA ČASOVI su preporučeni u ovom periodu. Uvedite novu rutinu.

PROVEDITE VREME U PRIRODI, ŠETNJA duž ulica širokih praznično obojenih, užurbanih, euforičnih, vežbajte svoje misli ovde, pronađite najlepše u ljudima, u trenutku, u ovde i sada, u sebi. Fokusirajte se na udobnost momenta Sada U Telu, u Kičmi.

DUBOKA RELAKSACIJA, pažnju posvetiti dubokom disanju. Udišući ljubav i mir, izdahnemo napetost i sve štetno iz prošlosti, što nam više ne služi. Na ovaj način vraćamo se sebi, savršenoj harmoniji tela, spokoju sa sopstvom, svojim dubinama. 

FOKUS NA MALE, RUTINSKE RADNJE vraća momentalno na sada i ovde! Ukoliko vas nešto izbaci, zabrine, stvori otpor ili grč u telu, odmah se zaradite nekim preslaganjem radnog stola ili fioka, preslaganjem garderobe, poređajte nešto, napravite plan, raspored.

FONTANA OBILJA Postavite fontanu u svoj dom. Stavite je u blizini ulaznih vrata ili da se vidi da privučete bogatstvo, prosperitet i obilje. Takođe možete je postaviti na energetsku liniju Jupitera u ovom vremenu!

MASAŽA, Dajte svome telu, koži poseban poklon u vidu dodira, jer telo je naš jedini stvarni posed i imetak. Telo je dom sve naše energije i zato negujmo ga zdravljem i zdravim navikama.

MOLITVA prošetajte do nekog svetog mesta, makar to značilo ne dalje od vaših grudi.

MEDITIRAJTE, dodirnite svesno balans sopstva kako bi mogli da ga prepoznate u telu, među organima, između ćelija, duboko gde je sve jedno, a tako i u odnosima sa bliskim osobama ili sa bilo čim ili kim.

Pažnju okrenite sebi i svojim potrebama, posebno osluškujte telo, svoju kičmu! Možemo razmotriti i koje to korake treba preduzeti da bi  postigli harmoniju, taj Mir u Jednom.

MOĆ VIZUALIZACIJE, možemo iskreirati most između ideja, racionalizacije i materijalizacije, kakav mi to želimo da bude naš život, poređajmo te potrebne gradivne elemente, gde to želimo da idemo.

Afirmacije za Mlad Mesec u Jarcu:  

Ja stvaram red i mir prirodno.  

Biram da se manifestujem svesno i sa integritetom.  

Sa samopouzdanjem, disciplinom i posvećenošću mogu ostvariti svoje ambicije i ispuniti svoju sudbinu. 

Marljiv/a sam. Preuzimam zadatke koji zahtevaju značajno planiranje i rad.  

Prihvatam saosećanje i nežnost kao božanske aspekte svog bića. 

Ja sam strpljiv/a. Stalno radim na stvaranju nagrada koje će kasnije doći - ali vredi čekanja.  

Ja sam odgovoran/a. Ispunjavam svoje rutinske obaveze, čak i kada je napredak teško videti.  

Ja sam organizovan/a. Vodim evidenciju o svojim obavezama i izvršavam ih pouzdano i kvalitetno.  

Ja sam usklađen/a sa svojim najvišim dobrom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD