Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 19. do 29.09.2022.

Ponedeljak 19. septembar može doneti veću osetljivost i sklonost promeni raspoloženja. Mesec je u svom znaku, znaku Rak, i nosi sećanje od prethodnog dana kada je imao izazovne aspekte sa Jupiterom i Merkurom. Ti aspekti nisu teški, ali mogu da donesu neko razočaranje koje se može osećati i na samom početku ove nedelje kao unutrašnje nezadovoljstvo, jer nam neke stvari ne idu od ruke. 

Pošto je Merkur retrogradan verovatno ćemo neke planove morati da odlažemo. Generalno, kada je Merkur retrogradan moramo biti spremni da planove menjamo u hodu. Ponedeljak je vrlo dinamičan dan sa dva važna aspekta. Prvi je opozicija Merkura i Jupitera, a drugi je trigon Sunca i Plutona. Prvi aspekt može da ukaže na promenu planova po pitanju putovanja, jer obe planete i Merkur i Jupiter govore o tome. Takođe, moguće su promene planova i po pitanju obrazovanja ili možda nećete moći lako da dođete do neke važne literature. Sve u svemu, budite fleksibilni i spremni da se prilagođavate. Što se tiče osećanja i raspoloženja ono će se u velikoj meri popraviti tokom dana, jer će Mesec imati lep sekstil sa Venerom i sa Uranom. Oba aspekta će nam u velikoj meri pomoći da zadržimo pozitivno raspoloženje i ne dozvolimo da nam sitnice pokvare dan. 

Drugi aspekt govori o našoj spremnosti da duboko i korenito menjamo sebe na bolje. Sunce u dobrom aspektu sa Plutonom daje dobro zdravlje i veliku vitalnost. Ovaj aspekt govori o hrabrosti i spremnosti da se pomogne slabijima i nemoćnima. Svi koji u svom natalu imaju trigon ove dve planete su nekada u prošloj inkarnaciji bili hrabri i odvažni. Često veliki lekari, hirurzi i iscelitelji imaju ovaj aspekt. Zato je početak nedelje dobar za odlazak kod nekog bioenergetičara ili iscelitelja. Ako planirate neku hiruršku intervenciju gledajte da na početku ove nedelje odete na konsultaciju kod nekog hirurga.

U utorak 20. septembra, Venera stiže na 18 stepen Device odakle će napraviti trigon sa Uranom. Trigon Venere i Urana lako donosi neko ljubavno uzbuđenje ili neku ljubavnu avanturu. To je jedan deo priče koju nose ove dve planete kada su u aspektu. Međutim, nije uvek sve vezano za odnose kada je Venera u pitanju. Venera u Devici je više posvećena poslu nego odnosima. Zato ovaj trigon može da donese sjajne poslovne rezultate i to pre svega osobama rođenim u zemljanim znacima Devici, Jarcu i Biku. Venera u Devici je praktična i pametna, a Uran joj šalje sjajnu energiju koja će joj doneti sjajne ideje i uvide, te utorak može doneti dobre poslovne rezultate. Posebno je ovaj dan povoljan za poslove u laboratorijama i istraživačkim centima. 

Sreda je Merkurov dan, koji je odličan za sve poslove u njegovoj simbolici. Sjajan dan za poslove u trgovini, medijima ili saobraćaju. Mesec će biti u Lavu i napraviće sekstil sa Merkurom i Jupiterom. Samopouzdanje će nam biti na visokom nivou. Posebno je ovo povoljan dan za Ovna, Lava, Strelca i Vagu. Sve osobe rođene u ovim znacima će imati dosta sreće i svi poslovi će im ići od ruke. Međutim, u četvrtak će nekome zasmetati naši uspesi. Mesec će iz znaka Lav praviti opozicijiu sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Savetujem da o svojim uspesima ne pričate svima. Nekome to može da smeta i taj neko bi mogao poželeti da vas ograniči i sputa. Uran svakako ukazuje da to mogu biti i naši prijatelji od kojih to najmanje očekujemo. Na kraju krajeva, skromnost je velika vrlina. Saturn traži da smo skromni i odgovorni i ne podnosi hvalisavost, koja lako dolazi iz znaka Lav, gde se Mesec nalazi. Zato, ako vas neko iznenadi sa nekim neprijatnim komentarom na vaš račun, nemojte odmah da se naljutite, nego prvo razmislite da li ste možda preterali. Saturn može da predstavlja stariju osobu iz vaše porodice, kao i vašeg poslodavca. Ako imate sujetnog šefa ili direktora, gledajte da u četvrtak budete maksimalno suzdržani, tihi i mirni na radnom mestu. Radite svoj posao na najbolji način i sve će biti u redu. Ako kritika dolazi od strane vaše porodice, gledajte da u miru saslušate kritiku i razumete drugu stranu. 

Petak 23. septembar, je najvažniji dan ove nedelje. Sunce će preći u znak Vaga, a Merkur će se ponovo vratiti u svoj znak Device. Svima rođenim u ovom znaku lepote i harmonije ŽELIM SREĆAN ROĐENDAN!

Pre nego što se Merkur vrati u znak Devica, srešće se sa Suncem na 0 stepenu Vage. Ovo je veoma značajno u svakom smislu. Sunce u Vagi označava početak novog godišnjeg doba. Vaga je jedan od četiri kardinalna znaka, koji označavaju početak godišnjeg doba. Sa Vagom, kod nas na severnoj hemisferi počinje jesen. Sunce u Vagi je u znaku svog pada, pa i to označava veliku promenu energije. Vaga predstavlja sedmi deo u zodijačkom krugu. Ona se nalazi nasuprot prvog znaka, odakle počinje život. Dok Ovan predstavlja znak rađanja i tačku na istoku gde Sunce izlazi, Vaga je znak u kojem Sunce zalazi. Ona predstavlja znak kraja života. U drevnoj astrologiji se to znalo i zato je nekada znak Škorpiona zauzimao i predstavljao sve ono što danas predstavlja Vaga. Vaga je jedini znak koja za svoj simbol ima metal. Tu je Sunce slabo, što znači da su ego i sujeta slabi. Za pravdu je potrebna mirna glava, a Vaga govori o pravdi i zato je ovde Saturn, planeta karme egzaltiran, što znači da nama sudbina najviše zavisi od našeg partnera. Naš bračni drug je naša presuda i sudbina. Naš život se u velikoj meri menja kada uđemo u partnerski odnos. To je tajna koju ovaj znak nosi u sebi. Prvo vidimo lepotu i ljubav, što sve predsatavlja Venera koja vlada ovim znakom. Ali, to nekada može da bude mamac, kako bi ušli u neki jak karmički odnos koji nije lak niti lep. Zapravo, skrivena snaga ovog znaka leži u egzaltiranom Saturnu koji nas ovde čeka! Zato nije čudo što se mnogi parovi odlučuju da stanu na “ludi kamen” upravo u ovih mesec dana koliko je Sunce u ovom znaku. 

Da će se mnogi odlučiti za zajednički život govori nam i mladi Mesec koji ćemo imati u nedelju 25. septembra u znaku Vaga. Novi početak može da bude oslikan kroz novi partnerski život. Zapamtite da je partner naša sudbina, a da bi nam sudbina sutra bila lepa, važno je da smo čisti u svojoj Duši, jer se Vaga oslanja na znak Devica. Zato, pre nego što Sunce napusti znak Devica, imaćemo još jednom priliku da svoje loše navike zamenimo novim i ispravnijim. Što smo čistiji iznutra, to ćemo pre naći svoju srodnu dušu! U to ime vam želim mnogo sreće!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD