Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10. do 17.10.2022.

Početkom nedelje i dalje ćemo osećati snagu punog Meseca u znaku Ovan. U ponedeljak, Mesec će doneti pozitivno raspoloženje i izraženi borbeni duh. Osećanja i emocije neće biti u prvom planu, koliko ambicija i želja za pobedom. Osobe rođene u vatrenim znacima Ovnu, Lavu i Strelcu biće raspoložene za takmičenje i dokazivanje. Mesec u Ovnu će imati podršku i od Saturna i od Marsa. Zapravo, prvi ovonedeljni aspekt će biti harmoničan sekstil Meseca i Saturna. Ovo je uvek dobar znak da smo na ispravnom putu i da ono što radimo ima blagoslov da dugo traje. Posao koji započinjemo ove nedelje može dugo da traje, jer Saturn uvek govori o vremenu i o dugovečnosti. Sledeći aspekt Meseca u ponedeljak je sekstil sa Marsom. Mesec na ovaj način prenosi svetlo sa Saturna na Marsa. Mesec je posrednik između ove dve planete i prenošenjem svetla će doneti skladan odnos između ova dva malefika. Ukratko, ponedeljak nam donosi dobru energiju da nešto novo započnemo na polju posla. Takođe, i sve poslovne aktivnosti vezane za naš dom će nam ići od ruke. Ovde spadaju poslovi vezani za izgradnju, rušenje i renoviranje. Zato, iskoristite ovu pozitivnu energiju za realizaciju svih onih poslovnih planova koje ste dugo odlagali i sklanjali na stranu. Na kraju dana, Mesec će preći u znak Bik gde je njegovo jako mesto i gde će provesti narednih dva i po dana. 

Utorak, za razliku od prethodnog dana donosi predah i opuštanje. Prethodni dan je bio previše dinamičan i aktivan pa će mnogima prijati mali odmor, kako bi metabolisali sve događaje i iskustva od prethodnog dana. Merkur u utorak ponovo prelazi u znak Vaga i tokom ove nedelje će nastaviti da se kreće putem svoje senke. Sledeće nedelje, od 17. oktobra, Merkur će krenuti punom snagom napred. Ove nedelje, dok Merkur prolazi svoju senku bavićemo se nekim temama koje su se pokrenule u prethodnom periodu. Međutim, prelazak Merkura u znak Vaga doneće veću diplomatičnost, kao i sposobnost da sve što mislimo kažemo na jedan lep i pristojan način. Merkur u Vagi je odličan za prevazilaženje starih nesporazuma i svađa. Takođe, tema odnosa je jedna od glavnih tema koja će nas zaokupiti. Imaćemo priliku da ispravimo nesuglasice sa svojim partnerom, jer će biti više spremnosti da se druga strana sasluša. Ovo nije važno samo za emotivne odnose već i za naše poslovno - partnerske odnose. Vidimo da ova nedelja nosi potencijal da se ostvare značajni poslovni rezultati. Mesec u Biku sa druge strane doneće mogućnost da se zaradi ozbiljan novac. Ovo je posebno povoljno za osobe rođene u znaku Bik, Devic i Jarac. Svi poslovi vezani za proizvodnju hrane i trgovinu doneće veliki materijani dobitak. 

Da je ovo dobra nedelja za poslovne aktivnosti, govori nam i trigon Sunca i Saturna koji će se formirati u sredu 12. oktobra. Dobar odnos Saturna i Sunca donosi dobro zdravlje i veliku vitalnost. Uglavnom, ove nedelje ćemo imati dovoljno energije da sve poslove završimo sa lakoćom. To nam govori više pokazatelja iz više uglova. Što se posla i karijere tiče, skladan aspekt Sunca i Saturna je jedan od najvažnijih aspekata koji donosi ambiciju, istrajnost i disciplinu. Veliki broj uspešnih, poslovnih ljudi u svom natalnom horoskopu ima trigon ove dve planete.

Iskreno se nadam da će se u svetu pokrenuti i zaživeti prava diplomatija, jer je Sunce u znaku Vaga, a ovaj znak i o tome govori. Ovo je prilika da se lideri sveta urazume i sednu za pregovarački sto. To se, na žalost, verovatno neće desiti u skorije vreme, ali je prilika da se ovaj harmoničan odnos između planeta iskoristi za lični rast i razvoj. Ako ste planirali neki zajednički, partnerski posao sa prijateljem onda je ovo dobar trenutak da ga pokrenete. Budite sigurni da će sve što u ovoj nedelji pokrenete jako dugo trajati. Sreda je izuzetno važan dan u ovoj nedelji, jer pored sklada Sunca i Saturna imamo još dva važna aspekta. Drugi aspekt je izazovan i nezgodan kvadrat Marsa i Neptuna. Neptun umanjuje snagu Marsu i donosi zabunu. Mars voli preciznost i jasnoću, a Neptun ga ometa u tome. Ovo je nezgodan aspekt, jer lako dovodi do pogrešnog delovanja i pogrešne procene. Često je ovo znak da opasnost dolazi zbog prekomernog konzumiranja alkohola ili narkotika. Na psihološkom nivou ovo dovodi do gubitka samopouzdanja i otvara prostor ka sumnji u sebe i svoje ciljeve. Treći vrlo značajan aspekt je opozicija Merkura i Jupitera. Ovo nije opasan aspekt, već samo govori o mogućem preterivanju. Još jednom će se dokazati da nesigurnost krijemo, kada previše pričamo, a malo radimo! Pored toga nekome će ova opozicija doneti odlaganje nekog puta u inostranstrvo. Zbog drugih obaveza bićemo sprečeni da odemo na put koji je ranije bio planiran. Ništa strašno, ovo je samo malo odlaganje i promena planova.

U četvrtak 13. oktobra, Mesec prelazi u znak Blizanci i naše raspoloženje će se popraviti. Sekstil Meseca i Jupitera i trigon Meseca i Merkura doneće brzo promišljanje, okretnost i praktičnost. Ako smo se prethodnog dana nervirali što nam je odložen neki put, danas može iznenada da se pojavi nova povoljnija mogućnost za putovanje. Mladalačka i živa energija koja krasi ovaj dan će nam doneti polet i spremnost da sve lako prihvatimo i sve lako menjamo. Možda se iznenada odlučimo za neku novu edukaciju i učenje. Učenje stranih jezika je na primer korisno za sve nas. Trgovina i svi poslovi koje obavljamo će se sjajno odvijati. Ovo je Jupiterov dan i naš veliki dobrotvor će nas lepo nagraditi. Odnosi sa decom će se popraviti. Kada smo otvoreni za nova lepa iskustva, tada nam lepa iskustva i dolaze! 

Petak 14. oktobar je vrlo važan i poseban dan. Pored trigona koji će Mesec imati sa Saturnom i Venerom, i Venera će napraviti trigon sa Saturnom. Ako planirate venčanje ovo je odličan dan. Venera je u svom znaku, kao i Saturn. Venera voli Saturna, što znači da je spremna da bude verna i odana svom partneru. Partner je takođe spreman da čuva svoju voljenu i njihovu zajednicu. Na emotivnom planu ovo je najbolji dan ove nedelje, ali i u dužem vremenskom periodu. Znam da je za organizaciju velike svadbe potrebno dosta vremena, ali intimno venčanje sa najbližim ljudima možete brzo da organizujete. Brak koji se sklopi danas će sigurno jako, jako, dugo trajati. Pri tome, Mesec u skladnom aspektu sa Venerom govori o unutrašnjoj sreći i zadovoljstvu koje će mnoge žene osetiti. Ako ste odlučili da sa nekim počnete da živite u narednom periodu, danas napravite svoj mali ritual, svoju malu proslavu za nekoliko prijatelja i iskažite svoju nameru. Namera je bitna, jer iz te namere sve drugo dolazi. U to ime želim vam svu sreću sveta!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD