Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28.11. do 05.12.2022.

Počinje nova radna nedelja u pravom smislu te reči. Bićemo vredni i fokusirani na svoj posao što odmah na početku nedelje, obećavaju Mars i Saturn, koji prave vazdušni trigon. Svaki dobar aspekt ove dve planete je odličan za poslovne aktivnosti. Sve što se počne završi se na vreme. Obe planete govore o poslu. Saturn je vladar desetog znaka – Jarac, koji najviše opisuje našu karijeru i dostignuća. Mars kao vladar prvog znaka, egzaltiran je u Jarcu. Ako ste mudro iskoristili vikend da definišete ciljeve za ovu nedelju, sigurno ćete ih sve ostvariti. Ovo je takođe dobar znak za dugogodišnje dobro zdravlje i vitalnost. 

Mars je retrogradan i ima tendenciju da nas vraća u prošlost te je moguće da se neki nezavršeni poslovi iz prošlosti sada realizuju. Pored ovog aspekta, Mesec iz Vodolije pravi sekstil sa Suncem u Strelcu, pa nam i to daje dobru podršku i sreću na samom startu nedelje. 

Ove nedelje posebno će biti aktivan retrogradni Mars, koji već narednog dana, u utorak, pravi opoziciju sa Merkurom u Strelcu. Kako su obe planete u znacima koji simbolišu saobraćaj i putovanja, trebalo bi biti veoma oprezni u saobraćaju! Posebno se odnosi na osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju kvadrat ili opoziciju Marsa i Merkura! Mars u Blizancima govori o kraćim putovanjima i uličnom saobraćaju, dok Merkur u Strelcu, govori o inostranstvu i auto-putu. Povedite računa o brzini, jer Mars ima jaku tendenciju da ubrzava Merkura! Pored toga, čuvajte se bilo kakve svađe i rasprave na ulici, u komšiluku ili sa stancima. Kako će Mesec iz Vodolije praviti kvadrat sa Uranom u Biku i konjunkciju sa Saturnom, jasno nam je da lako možemo da upadnemo u neke stresne situacije. Probajte da izbegavate gužvu i teme koje mogu da dovedu do svađe.

U sredu 30. novembra, Mesec prelazi u znak Ribe i to donosi potrebu da se osamimo i bavimo nekim svojim ličnim stvarima. Nećemo biti toliko zainteresovani za druge. Merkur u Strelcu, će napraviti sekstil sa Saturnom i to je takođe dobar znak da treba da se bavimo ličnim temama i analizama. Ovo je dobar dan za sve analitičke poslove gde je potrebna dobra koncentracija. Bukvalno, kao dobar šahista, treba planirati naredne poteze i akcije i nećemo pogrešiti. Posebno je ovo povoljan dan za Blizance, Vagu, Devicu, Strelca i Vodoliju. 

Mesec po mesec i dođosmo do poslednjeg meseca u ovoj godini koji kreće sa ljubavnom temom koju donose Venera i Mars. Ove dve planete, koje govore o muško-ženskim odnosima biće u opoziciji 01. decembra, što će mnogima doneti veliku strast, ali i moguću svađu sa emotivnim partnerom. Kao i uvek, najviše će na ovu energiju reagovati osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju izazovne aspekte ovih planeta. Kako se ova opozicija odvija preko ose Strelac-Blizanci, osobe rođene u ovim znacima najviše treba da povedu računa. Moguća je svađa sa partnerom zbog nekog odlaska na put. Možda se otkrije prevara partnera na poslovnom putovanju. To je jedna od mogućih priča. Realnije je da će doći do rasprave i svađe uzrokovane nepromišljenim rečima. Obe planete su u promenljivim znacima, sve će se to brzo smiriti i vratiti u normalu. Mnogo je nezgodnija opozicija preko fiksnih znakova, jer onda niko neće da popusti i svađa lako vodi do razdvajanja, što ovde nije slučaj.

U petak 02. decembra, Mesec u Ribama stiže do Jupitera, što je jako povoljno znamenje. Sreću nalazimo kroz kreativnost ili na nekom dalekom putu. Takođe, dobićemo mudar savet, kako da se pomirimo sa partnerom sa kojim smo se možda juče posvađali. Venera će napraviti sekstil sa Saturnom pa i odavde vidimo da će se svi problemi i razmirice od prethodnog dana srediti. Možda ćemo morati da budemo malo mudriji, ili ćemo još jednom naučiti lekciju, kako je ponekad važnije da ne reagujemo, nego da reagujemo nepromišljeno! U petak registrujemo još jedan važan aspekt i to kvadrat Merkura i Neptuna. Ako ste u inostranstvu ili negde na putu, vodite računa o svom novcu i vrednostima, jer su moguće prevare i krađe. Takođe, i sami možemo nešto da zaturimo i izgubimo. Vodite računa o svojim dokumentima, pasošu, putnim kartama i ključevima. Naravno, treba biti oprezan u saobraćaju i nikako ne sedajte za volan ako ste pili alkohol ili ste umorni! 

U subotu će Mesec biti u Ovnu i napaviće trigon sa Suncem i Venerom, kao i sekstil sa Marsom i Saturnom. Kako je Ovan vrlo dinamičan znak, subota je savršena da budete aktivni u svojoj kući ili odete na neki dobar trening. Možete  se baviti sređivanjem kuće, dekoracijom i kićenjem jelke, jer Nova 2023. godina je već pred vratima!

U nedelju 04.12. Neptun kreće direktno posle punih pet meseci, koliko se kretao retrogradno, zroz znak Riba. Neptun je daleka i spora planeta i sve do 2025. godine će ostati u znaku Riba. Imaće on još dosta prilika da nas iznenadi dok je u svom znaku. Ovo okretanje Neptuna će posebno da osete osobe rođenje u njegovom znaku Riba. Kako su ovo po pravilu inertniji i pasivniji ljudi, sada će se oni malo više pokrenuti i to će iznenaditi kako njih lično, tako i njihovo okruženje. Pored toga što u nedelju Neptun kreće direktno, on će imati i kvadrat sa Venerom u Strelcu. Svaki aspekt između Neptuna i Venere je veoma kreativan i poseban. Obe planete govore o ljubavi, pa je tako i ovaj aspekt vezan za odnose. Moguće su prevare, kao i tajne ljubavi! Ljubav sa nekom osobom koju krijemo, ali i ludo volimo! Sve skupa, ovo je interesantna nedelja od početka do kraja. Biće dosta prilika da se poslovno dokažemo, ali i da osetimo i uživamo u jakim emocijama. Srećno!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD