Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. decembra 2012

I kako to stara poslovica kaže, nakon kiše uvek dolazi lepo vreme, pa je tako i sa našim nebom. Priče se smenjuju i nakon bolnog iskustva u Škorpionu, dodirom sa Saturnom, Plutonom i Marsom – naš je Mesec zasijao visoko na nebu, čak i iznad Sunca, pravo sa 15° Vodolije. I dok se naše „noćno svetlo“ gore sa Ganimedom druži i ispija eliksire večnosti, Venera ne gubi vreme kada su u pitanju nove avanture. Izašavši iz Škorpiona, osetila je slobodu i željna svih lepota koje Zevs nudi, krenula je da osvaja. Prvi su njeni koraci bili kupovina karte za jedno dugo putovanje (Venera u Strelcu). Kako je zemlja sada daleko ispod nje (Škorpion), a gorki su njeni ukusi bili, prvim avionom (Venera trigon Uran) poleteće nekom u zagrljaj. Nesvesna svoje naivnosti, lep i šarmantan Neptun svojom pesničkom veštinom (Netun je u Ribama), zavešće je i promeniti joj pravac kretanja. Kakvim je to putem krenula i kako će se na tom putu provesti, to samo Zevs zna (dispozitor Venere). S obzirom da je prvi aspekt u znaku Strelca bio kvadrat sa Neptunom, neće to biti prava odluka, pa ako vam se kakav šarmantni doktor, glumac ili pesnik udvara, nudi putovanje ili kakvu uslugu, dobro razmislite da li je to osoba kojoj možete verovati.

I dok Venera putuje, sa prijateljima druguje (Venera trigon Uran), Mesec od utorka polako plete svoju mrežu snova. Ulazak Meseca u znak Riba, pojačat će vam snove i intuitivnost. Oni koji su iza sebe ostavili težak period možda će se tek sada setiti da im je bilo teško i želeće da pruže sebi samima podršku i po koju reč hvale. Tih dana najbolje bi bilo posvetiti se poslu i svakodnevnim aktivnostima. Od srede se već situacija menja i spremni ste da poletite. Važno je samo da ne krenete pre aviona (Mesec konjunkcija Uran), jer bi mogli sleteti u zemlji gde ne pripadate (dispozicijom Mesec ide u znak Jarca). Odluku ste doneli i sada hladne glave (Sunce u Jarcu) uzvodno kormilarite svojim jedrenjakom. Sa Mesecom u rastu i znaku odluka (Mesec u Ovnu), valja započeti poslove koji će vam kasnije doneti prosperitet i rast. I na samom kraju nedelje – oni koji su bili vredni, posvećeni i uspeli da usklade svoje misli sa emocijama (Mesec u Ovnu), imaće period ubiranja plodova (Mesec u Biku). Možda plodovi neće biti onako kako to jedan Bik želi ili zamišlja (Mesec opozicija Saturn), ali sama egzaltacija Meseca obećava vrlo plodonosan period.

Tu je i Mars koji na samom kraju nedelje ponosno stoji sa svojim trofejom, posmatrajući sve ono što je strpljivo i predano odradio. Sada se sa stepena svoje egzaltacije veselo smeši praznicima koji predstoje i raduje se Vodoliji u kojoj će ih dočekati.

A dokle je stigla naša Venera, uspavana lepotica koju je buđenje dočekalo na nekom tulumu, punom nepoznatih ljudi u nekoj nepoznatoj zemlji (Strelac)? Krenuvši za ljubavlju, našla se u ljubavnom trouglu, pa sa Antaresa preti joj strela, ali ovog puta ne Amorova već Artemidina strela, neke ljubomorne devojke ili žene. U svakom slučaju, ako planirate neko putovanje, obavezno birajte proverene prijatelje i dobro društvo.

A da biste izbegli Artemidinu, a dobili Amorovu strelu, moj vam je savet da za avanturu ove nedelje odaberete sopstvene kulinarske veštine. U eksperimentisanju sa novim kolačima (Venera), nećete napraviti mnogo štete, sve što vam se može desiti jeste da ih previše zašećerite (Venera opozicija Jupiter), ali ko zna možda je baš to pravi put do srca nekog sladokusca.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD