Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29. jula do 05. avgusta 2013

Venera nam je i ove nedelje aktivna, pa pravi dva aspekta i to trigon sa Plutonom i sekstil sa Marsom. Međutim, i Mars će želeti svoju pažnju, pa će na dramatičan i buran način skrenuti svest na sebe kvadrirajući Urana. Ipak, na kraju nedelje Sunce će ublažiti ovaj aspekt trigonom ka Uranu, te će vikend učiniti vrlo kreativnim i inspirativnim.

Cela nedelja će biti većim delom u znaku posla i obaveza. Venera iz Device želeće da spoji ono što volimo sa onim čime se bavimo. Otvoriće se neke nove ponude i ideje koje će usloviti određene promene u našem životu. Ukoliko smo nešto poželeli, prvi korak ka ostvarenju tog cilja ili želje biće promene u svakodnevnom životu (Devica) i radnim navikama. Radujmo se tim promenama, jer Venera je njihov pokretač (Venera trigon Pluton).

Prvog dana nedelje Mesec iz znaka Bika pravi lepe aspekte sa Neptunom, Jupiterom i Venerom, pa ćete imati potrebu da i toga dana nastavite sa svojim uživanjima. Ukoliko vas telo vodi ka jednoj, a misli ka drugoj strani, dajte sebi jedan dan oduška – sledećeg dana ćete nadoknaditi sve nedovršene obaveze. Udovoljite ovom Biku, pa sa prijateljima izađite u neki restoran sa dobrom mađarskom ili meksičkom kuhinjom (Bik), a što se sporta tiče – Mesec u Biku bi najradije u kupovinu (Mesec sekstil Venera) koja mora biti skupa, ali i kvalitetna i korisna (Bik). U svakom slučaju, kako god odlučite da provedete taj dan, nemojte zbog ni zbog čega imati osećaj krivice (Mesec opozicija Saturn), jer sreća se često krije u malim stvarima i zadovoljstvima (Venera u Devici).

Drugog dana Venera se već navikla na svoju poziciju u znaku Device, a kako Devica važi za najpametniji znak u Zodijaku, Venera je sad rešila da promeni (Venera trigon Pluton) neke stavove i svoju pažnju usmeri na konkretne i realne stvari (Pluton u Jarcu). Dva zemljana znaka sada su se susrela preko Venere i Plutona. Rešila je Demetra (Devica) da se izmiri sa Hadom (Pluton) i spoji lepo sa korisnim (Venera u Devici). Ono za čim će Venera u Devici žuditi jesu odnosi, partnertsva i prepuštanja u ljubavi, ali kako je ovo pametan znak (Devica) i nikada ne gubi vreme, svoj će tranzit kroz Devicu Venera iskoristiti za rad i eventualno neku promenu na poslu. Kod nekih će se roditi ideja o kakvoj dodatnoj zaradi, dok kod onih koji su se do sada odmarali – na pomolu su nove ponude koje mogu prerasti u stabilan i trajan posao (Pluton u Jarcu).

Dok neki budu uživali (Sunce u Lavu), drugi će raditi (Venera u Devici), ali u svakom slučaju važno je da su obe strane zadovoljne. Svako će tranzitom Venere kroz Devicu da nauči da živi samostalno, da voli drugu stranu i poštuje je, ali da odnos nije zavisnost. Devica je vrlo nezavistan znak i za razliku od Vage – o svom životu sama odlučuje, a kada se nađe u partnerskim odnosima, partnera poštuje i podržava, ali nikada nije zavisnik od ljubavi. Ovo je period kad i vi treba da preispitate sebe koliko ste u svojim vezama zato što iskreno volite ili zato što vam je vrlo teško da živite sami. Okolnosti i svi razlozi na fizičkom nivou ne postoje, jer želja je najvažnija – ostalo je samo izgovor.

A ukoliko ste mislili da su sve Device u opatičkim odorama, tu ste se prevarili! Venera u Devici zna biti prilično strastvena, ali njene ljubavi često su tajne, jer ona svojom skromnošću ne želi skretati pažnju na sebe, te svakako ne stavlja stvar svog srca u prvi plan. Zato se mogu očekivati i određeni ljubavni susreti (Venera sekstil Mars) na poslu ili sa osobama koje će da obavljaju neke poslove u vašoj kući, stanu ili zgradi u kojoj živite (Mars u Raku). U svakom slučaju ove nedelje dolazi do određenih promena, pa neovisno od toga da li će to biti osoba koja će vam privući pažnju ili, pak, posao koji će uveseliti vaše novčanike – važno je da će se vaše srce radovati.

Međutim, nije samo ljubav ta koja će obeležiti ovu nedelju. Na žalost, Mars neće dugo moći da bude miran u znaku svog pada i sredinom nedelje mnogima će doneti iznenadne probleme i neočekivane dramatične scene i neprijatnosti (Mars kvadrat Uran). Ovo je veliki „koncentrat“ energije koja ukoliko se ne usmeri na adekvatan način može da dovede do velikih sukoba, pa čak i fizičkog obračuna. Ovde je situacija još teža, jer je Mars dispozitor Urana pa se, samim tim, problem ne rešava. Ukoliko ste emotivno ranjivi, može se desiti lako da burno reagujete u želji da zaštiite nekog za koga ste emotivno vezani (Mars u Raku). Sve u svemu, može se reći da će biti dosta burnih reakcija „u afektu“, zbog kojih se kasnije možete kajati. Ovo je slika i svake eksplozije, terorističkih napada (Mars kvadrat Uran) i pobuna, jer ovo su i borci koji se bore za svoj narod i zemlju (Mars u Raku) i koji ne biraju način i sredstva makar i sami doživeli pad (Mars u padu).

U kući ne izigravajte sami svog majstora, pa i ako niko nije u mogućnosti da popravi kvar koji vam se desio ima razloga zašto morate čekati. Tih dana se vežba strpljenje. Ma koliko bio težak ovaj aspekt i ma koliko imali potrebu da uradite određene stvari i po svaku cenu započnete neke poslove, ipak sačekajte. Aspekt ne traje dugo, pa će vas ta energija i nestrpljenje popustiti i racio nadvladati, ali akcije koje tada impulsivno poduzmete, teško ćete moći da ispravite.

Ipak, kao svetlo na kraju tunela, čeka vas Sunce da sa Uranom podeli svoju sreću i radost. Vikend je idelan za kreativnost i druženja (Uran). Nova poznanstva i razmena iskustava i ideja mogu biti itetako korisne ne samo vama već i društvu (Uran). Sa Uranom uvek možete očekivati neobične i iznenadne događaje, ali ovog puta prijatne i zabavne. Sunce se raduje u svom znaku i želeće da taj osećaj podeli i sa prijateljima, ali na vrlo originalan način. Zato budite otvoreni za sva nova poznanstva, iskustva i avanture.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD