Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.05. do 03.06.2019.

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom u znaku Riba koji će obrazovati kvadrat sa Merkurom, sekstil sa Venerom i konjunkciju sa Neptunom. Ponedeljak nije dan za rešavanje problema ili ulazak u ozbiljne diskusije, već je pre svega dan za jednu opuštenu atmosferu u kojoj možemo kreirati i raditi stvari koje nas ispunjavaju. Mogu vam doći sjajne ideje, kao i potreba da napravite nešto lepo i uživate u finim tonovima muzike. Relaksirajte se, radite sve polako i prepustite se lakoći. Mesec će boraviti u znaku Riba sve do utorka uveče, pozivajući nas da probudimo svoje kreativne potencijalne. Iako možemo biti osetljiviji ili se osećati pospano, važno je da pronađemo nešto što će nas pokrenuti i podstaći na akciju.

Ulaskom Meseca u znak Ovna (u utorak uveče), osetićemo novi nalet energije, tako da ćemo poželeti da pokrenemo neke nove stvari. Sreda je dan kada se možete i fizički aktivirati, jasno predočiti svoje želje i izneti stavove na vrlo direktan način. Sve što budete radili, radite sa puno strasti i razmislite šta je ono što pokreće vašu “vatru života”. Sreda je dan kada možete završiti mnoge stvari budući da ćemo se osećati snažno i vitalno. Fokusirajte se na ono što želite da ostvarite i predano radite na ostvarenju svojih ciljeva!

U četvrtak ćemo imati dva planetarna aspekta, a to je kvadrat Merkura i Neptuna, kao i sekstil Venere i Neptuna. Merkur predstavlja levu hemisferu koja odražava logički um, dok Neptun predstavlja desnu hemisferu koja je zadužena za intuiciju, pa je potrebno da danas dopustimo svojoj intuiciji da dođe do izražaja. Da bismo bili protočan kanal koji je u mogućnosti da rezonuje određene poruke ovoga dana, preduslov je da smo odmorili svoje telo i omogućili sebi da budemo prisutni i u stanju mira. Pre nego što donesete neku odluku, oslušnite da li je ona za vas ispravna ili ste vođeni željama koje suštinski nisu vaše. Ovaj aspekt ima tendenciju da nas učini dezorjentisanima ukoliko nismo dovoljno „prisutni u telu“, što znači da je rešenje u uzemljenu, putem fizičke aktivnosti, kako bi mogli da držimo fokus i mentalno ne lutamo. Sa druge strane, Venera će biti u sekstilu sa Neptunom, vodeći nas u „magično polje odnosa“. Biće naglašena čulnost i potraga za idealom kojem stremimo u svojim odnosima. Obradujte sebe kupovinom nekog finog parfema ili se možete, pak, odlučiti na promenu boje kose. Inspiraciju možete pronaći u umetnosti – bilo da je u pitanju film, muzika ili slikanje. 

U petak će Merkur napraviti opoziciju sa Jupiterom, ali će i Venera biti u trigonu sa Saturnom. Opozicija Merkura i Jupitera često ima tendenciju da nas odvede u preterivanje po pitanju naših želja i potreba, tako da pažljivo sagledajte svoje prioritete i ne zadajte sebi previše obaveza. Ako imamo neku ideju ili zamisao, možemo “vežbati” kako da je primenimo na praktičnom nivou. Ovo nije dan kada bi trebalo rešavati pravna pitanja i papirologiju. Vodite računa o saobraćaju i kaznama i izbegavajte da rešavate stvari tako što ćete stalno biti orijentisani na budućnost. Sa druge strane, Venera udružena sa Saturnom nam nudi mogućnost da napravimo stabilnu i trajnu saradnju u svojim partnerskim odnosima, dok nam na emotivnom nivou pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Energiju ovog dana možete iskoristiti za postavljanje osnove svih dogovora jer je ovo energija saradnje i konstruktivnosti. Iako nas ovaj aspekt ne može previše “zabaviti”, mi se možemo potruditi da napravimo sebi lepu i ugodnu atmosferu.

Mesec će biti u znaku Bika u subotu, a budući da će graditi samo dobre aspekte, ovo je dan kada možete raditi sa svojim finansijama, uživati u čulnim zadovoljstvima i plodovima svog rada. Možete otići na masažu, dobar ručak ili uživati u mirisu prirode. Subota je dan kada ćemo se teže pokretati jer će nam više prijati da se odmaramo i budemo pravi hedonisti. 

Za razliku od subote, nedelja je dan kada Mesec ulazi u znak Blizanaca, kada ćemo želeti da budemo u pokretu i sastajemo se sa drugima, budući da će komunikacija biti naglašena. Mesec u Blizancima nas podseća da je život zabavna igra kojoj treba da se radujemo svakog dana!

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD