Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 03. do 10.06.2019.

U ovu nedelju ulazimo sa Mladim Mesecom u znaku Blizanaca, tako da ćemo želeti da obavimo što više stvari. Prijaće nam da budemo u pokretu i društvu koje nas može inspirisati na razne ideje. Kako svaki Mlad Mesec predstavlja novo kosmičko rađanje, razmislite o tome koje ćete nove odluke vi doneti. Budući da će u ponedeljak Venera obrazovati trigon sa Plutonom, potrebno je da aktiviramo i usmerimo svoju energiju na transformisanje svih stvari koje nas sputavaju da živimo svoju Veneru – a Venera uvek predstavlja osećaj lakoće, udobnosti i mira. Ovo je i povoljan momenat za naše finansije. Strasti mogu biti veoma naglašene, a neki susreti ostaviti snažan utisak na nas – sve to u cilju da mi sebe pronađemo i otisnemo se na put promena. Ljubav ne mora biti bolna niti fatalna, već je njen cilj da vas uvek vodi do harmonije i unutrašnjeg mira. 

Merkur ulazi u znak Raka u utorak, baš kao i Mesec. Period koji je pred nama govori o potrebi da uskladimo svoje misli i osećanja. Porodica i najbliži nam mogu biti veliki oslonac i pomoći nam da realizujemo neke ideje ili da dođemo do ključnog rešenja. Merkur u Raku može govoriti o porodičnim putovanjima, o bitnim odlukama koje se tiču porodice, o velikoj poetskoj inspiraciji i sanjalačkim tendencijama u komforu svog doma. Javlja se snažna potreba da pomognemo drugima i saslušamo „sve brige ovog sveta“, kako bi razumeli šta se stvarno krije u prirodi ljudske Duše. Biće naglašena empatičnost, saosećajnost i želja da pomognemo drugima. 

Budući da će Mesec biti u znaku Raka do četvrtka uveče, želećemo da što više vremena provodimo u svom domu. Može nam prijati da skuvamo neko domaće jelo ili napravimo porodični ručak. Utočište i toplinu možemo pronaći u zagrljaju najbližih. Javlja se potreba da negujemo druge, ali pre toga – ne zaboravite da se vratite na sebe i svoje emocije i potrebe. 

Merkur će napraviti sekstil sa Uranom u petak, pa će nas pokrenuti nova otkrića i spoznaje. Poruke nam mogu doći veoma intuitivno, tako da pažljivo pratite svoj osećaj i ne plašite se da te ideje prenesete svetu. Ovo je aspekt koji nas motiviše da idemo dalje i da se ne osvrćemo na prošlost – prepuštanjem sadašnjem trenutku, otvaramo kapije ka novim svetovima. 

U subotu, Mesec će se naći u znaku Lava, stvarajući “glamoroznu atmosferu” i dajući nam mogućnost da zasijamo!  Ovo je i prilika da osvestite svoje talente i da svu energiju usmerite ka onome što istinski volite. Iskoristite subotu kako biste udovoljili sebi, izađite na neko specijalno mesto i ne pristajte ni na šta manje od onoga što zaslužujete!

Nedelja je dan kada Venera ulazi u znak Blizanaca, a Sunce pravi kvadrat sa Neptunom. Sunce u kvadratu sa Neptunom govori da se možemo identifikovati sa drugima ili posmatrati sebe kroz neku drugu osobu. U nama se budi potreba da verujemo u nešto više, da se pustimo i posmatramo. S obzirom da se Sunce odnosi na naš svesni, voljni deo, a Neptun na veoma dubok, podsvesni deo, uz izazovan aspekt kao što je kvadrat, moguće je da negde postoji blokada za njihovo usklađeno delovanje. Stoga je jako važno da iskoristimo ovaj dan za odlazak na neko tiho mesto gde možete pronaći svoj unutrašnji mir i vratiti se na svoj identitet.  

Venera u Blizancima nam najavljuje period od mesec dana u kojem ćemo se prepustiti ljubavnim igrarijama i podsetiti se kako je zabavno uživati u životu. Ova Venera nas pokreće na radost, igre, putovanja i konstantnu dinamičnost – njoj je svejedno da li će satima pričati na telefonu ili će ispijati kafe po ceo dan u obližnjem kafiću. Možemo imati potrebu da nešto menjamo u postojećim odnosima, a ukoliko ste slobodni, onda očekujte bezbroj novih mogućosti. Venera u Blizancima nas podseća da nemamo bilo kakva očekivanja jer njen krajnji cilj nije da napravi stabilnost i trajnost u odnosu, već da nam omogući uzbudljivo putovanje na kojem učimo kako da se prepuštamo i budemo večno mladi! 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD