Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U utorak, 28. decembra, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29.07. do 04.08.2019.

U nedelji koja je pred nama, Merkur će krenuti u svoj direktan hod, dok će od aktuelnih tranzita Sunce i Venera obrazovati kvadrat sa Uranom.

Ponedeljak je dan kada Mesec ulazi u znak Raka, tako da svoje vreme i energiju možemo usmeriti na dom i porodicu, a u zagrljaju bližnjih ćemo pronaći utehu i inspiraciju. Budi se naša nežna strana i imaćemo potrebu da otvoreno pokažemo svoje emocije. Empatičnost je naglašena, kao i želja da pomognemo drugima i tako iscelimo svoje povređene delove. Možete organizovati porodično okupljanje ili se fokusirati na stvari koje se tiču doma.

Utorak je dan kada će Sunce napraviti kvadrat sa Uranom. Ovaj aspekt će tražiti od nas da se otisnemo i prilagodimo svim neizvesnostima. Postoji unutrašnji poriv za velikom promenom, što se kroz spoljne okolnosti može manifestovati kroz potrebu da se pobunimo protiv autoriteta ili neke muške figure. Kvadrat Sunca i Urana želi da nas oslobodi svih vezanosti, kako bi nas pokrenuo i omogućio nam da se povežemo sa svojom pravom i primarnom prirodom – odnosno energijom. Sve što budemo radili, težićemo da radimo i kreiramo samostalno, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja. Osetite koje su to promene na koje ste sada spremni da ih napravite i zapamtite - sigurnost se krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja, putem osvešćivanja sopstvene snage!

Mesec će ući u znak Lava u sredu popodne, budeći našu kreativnu snagu i potrebu da se izrazimo. Ovde se ne radi samo o potrebi da budemo “spolja” prepoznati, već da umemo da osetimo šta je to što hrani našu Dušu. Postoji želja da prenesemo svetu svoje ideje, a unutrašnja ambicija je izuzetno naglašena. Budite dovoljno samouvereni i hrabri da sledite želje svog srca!

Četvrtak je dan kada Merkur kreće u svoj direktan hod, ali budući da će Merkur prolaziti kroz svoju senku sve do 15. avgusta, on nas u tom periodu može i dalje vraćati na sve ono što smo ostavili nedovršeno. Rertogradni Merkur je imao za cilj da iskristališe sve ono što nam je moglo delovati konfuzno, nepoznato, kao i da nam ukaže način na koji možemo obavljati efikasnije stvari. Neki od vas su mogli dobiti nove uvide i pronaći sjajna rešenja, dok su se drugi mogli fokusirati na obavljanje svega što su odlagali. Budući da Merkur kreće direktno iz znaka Raka, njegova potreba je da svoja osećanja pretoči u pisanu ili živu reč, tako da ćemo u narednom periodu sa lakoćom izražavati svoja osećanja i otpočeti “mentalno razgibavanje”.

Petak je dan kada će Mesec ući u znak Device, dok će Venera obrazovati kvadrat sa Uranom. Ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa ćemo poželeti da promenimo nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. 

Budući da će Mesec biti u znaku Device i u subotu, tog dana bi trebalo negovati tačnost i preciznost. Možete otpočeti zdrav režim ishrane, obratiti pažnju na svoju fiziologiju i šta vam vaše telo poručuje. Važno je da misli i osećanja budu sinhronizovani, jer će vam to pružiti jedan čist osećaj. 

U nedelju popodne, Mesec će ući u znak Vage, pa će sva pažnja biti usmerena na odnose u kojima možemo postignuti harmoniju i pronaći zajednička rešenja. Ovo je dan kada možete estetski menjati sve ono što vašem oku zasmeta. Naglašena je diplomatičnost i želja da se drugima udovolji. 

“Pre nego što krenete da tražite sreću, proverite – možda ste već srećni. Sreće je mala, obična, neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide.”

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD