Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project - Iskrenost Pozivamo vas na novu Full Moon project radionicu „Iskrenost“ koja će se održati 12.12.2019. s početkom od 18h. Ova radionica će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i možete je pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Predavanje: Astro Vodič kroz 2020. godinu U četvrtak, 12.12.2019. godine, nakon Full Moon radionice, Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje povodom novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu. Predavanje će se održati u hotelu Tulip Inn Putnik i trajaće od 20h do 21:30h. Ovo predavanje ima za cilj da vas informiše o prirodi i kvalitetu 2020. godine uz predstavljanje novog Astrološkog Kalendara za 2020. godinu.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Direkcija Od 18. decembra na Kepler Institutu počinje jednomesečni kurs iz oblasti Astroloških Tehnika Direkcija. Direkcije predstavljaju tehniku koja spada u grupu simboličnih prognostičkih metoda zato što ne predstavljaju realno pomeranje planeta u vremenu (kao što su to tranziti), već se u direkcijama planete pomeraju u određenoj simbolici po kojoj se za jednu godinu života sve planete pomeraju za po jedan stepen.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 13.10.2019.

U nedelji koja je pred nama Venera nam ulazi u znak Škorpiona, stvarajući potpuno novu atmosferu i pozivajući nas da u narednom periodu krenemo putem promena. 

Ponedeljak započinjemo sa aspektom Merkur opozicija Uran, što može pokrenuti mnoga neočekivana dešavanja. Ovo je aspekt koji traži od nas da se u miru prilagodimo datim promenama i da svaku nervozu u komunikaciji pretvorimo u ravnotežu. Iznenadne situacije mogu nastati u cilju da nas nauče da bi u bilo kom trenutku trebalo da negujemo svoj unutrašnji mir. Merkur u opoziciji sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni. Ako tražite neko novo rešenje, možete pronaći radikalne i autentične ideje. Postoji dublja potreba da se razbije monotonija jer naš um je fasciniran svim što je drugačije i otvoreno govorimo o onome što mislimo. Sa druge strane, Sunce će napraviti kvadrat sa Saturnom u ponedeljak uveče, pa ovde postoji potreba da se suprotstavimo bilo kom vidu autoriteta usled nemogućnosti da prihvatimo svoju odgovornost. Upravo zbog toga, naša vitalnost i energija mogu znatno opasti jer nas ovaj aspekt često vodi do neminovnosti i sukoba. Umesto da prebacujemo odgovornost na druge, potrebno je prihvatiti svoju snagu i zauzeti se za ono što želimo da postignemo u vremenu. 

Utorak je dan kada Venera ulazi u znak Škorpiona u kojem će boraviti sve do 1. novembra. U narednom periodu se možemo fokusirati na promenu svega onoga što nas sprečava da budemo u osećaju lepote i lakoće. Venera u Škorpionu ima potrebu da na dubljem nivou razume svoje odnose. Stoga će naredni period biti veoma važan ukoliko želimo da nešto energetski menjamo, ali i da osetimo šta je ono što je nama potrebno da živimo svoju istinu. Kada se otisnemo i prepustimo, što nekad može biti izazovno za znak Škorpiona, otvaramo polje svih mogućnosti. 

Mesec će ući u znak Riba u sredu poslepodne, odakle će obrazovati trigon sa Venerom. Ovo je dan u kojem lepota i senzualnost dolaze do izražaja, ali i dan u kojem se možemo fokusirati na stvaralaštvo, umetnost i odmor. Mesec će boraviti u ovom znaku sve do subote. Četvrtak je dan u kojem bi trebalo da se vodimo isključivo svojom intuicijom i aktiviramo desnu hemisferu mozga. Pratite suptilne poruke koje dolaze do vas i budite otvoreni za nova saznanja. U petak uđite u tišinu, možete meditirati ili boraviti pored vode. Nemojte forsirati sebe na teže fizičke aktivnosti jer najverovatnije, pospanost može preovladati. Otvorite svoj kreativni kanal i stvarajte čaroliju!

Mesec će ući u znak Ovna u subotu ujutru, pa se energija može podići tokom vikenda. Imaćemo puno snage i volje da završimo sve što smo hteli i iniciramo neke nove stvari. Mesec u Ovnu je povoljan za sportske aktivnosti, preuzimanje inicijative i donošenje jasnih odluka. Budući da će Venera napraviti opoziciju sa Uranom u subotu, ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe. Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa ćete poželeti da promenite nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda. Odnosi mogu biti na testu – možemo doživeti neku situaciju kao previše stresnu ili će se stvari odvijati neverovatnom brzinom. 

Sa druge strane, Sunce će napraviti sekstil sa Jupiterom u nedelju. Ovaj aspekt nam nudi sjajne mogućnosti, kao i priliku da osetimo radost po pitanju svega što radimo, jer smo u skladu sa zakonima prirode. Postajemo optimističniji, samosvesniji i sigurni u sve projekte koje želimo da realizujemo. Ovaj dan možete iskoristiti kako biste aktivno počeli da radite na onome što ste definisali kao svoj cilj i put. Jupiter je pravi vizionar, dok mu Sunce daje potrebnu volju i snagu. Budući da imamo cilj, ali i sredstva do cilja, jedino što nam preostaje jeste da krenemo u akciju!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD