Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u nedelju, 27. septrembra od 12h do 18h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u subotu 26. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U subotu, 26. septembra od 17h do 20h, dr Lea Imširagić će održati ONLINE WEBINAR iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 20. do 26.04.2020.

Ovu nedelju započinjemo sa ulaskom Meseca u znak Ovna, što najavljuje novu, pokretačku energiju koja nas vodi u određene akcije. Budi se strastvenost i odlučnost, a kako će Mesec napraviti sekstil sa Saturnom, daće nam mogućnost da stabilizujemo svoje emocije i preuzmemo odgovornost. Možete uvesti nove navike ili napraviti određene izmene u svojoj dnevnoj rutini. Naglašena je hrabrost i volja da istrajemo u vremenu, što nas vodi do značajnih postignuća.

S obzirom da će u utorak Sunce napraviti kvadrat sa Saturnom, ovo je dan u kojem je važno da prihvatamo sve stvari koje nam dolaze bez imalo otpora, budemo precizni i u skladu sa vremenom. Ovaj aspekt može biti izazovan ukoliko pokušamo da odemo u krajnost - na jednom nivou postoji potreba da se drugima nameće lična volja, dok na drugom nivou možemo osetiti da je umanjena naša lična vrednost, usled čega lako dolazi do sukoba sa autoritetima. Ovaj „začarani krug“ prestaje kada razvijemo dovoljno poverenja u sebe, a samim tim i druge ljude, umesto da držimo sve pod kontrolom. Sunce udruženo sa Saturnom predstavlja kombinaciju lidera, ali pre nego što dođemo do ove pozicije, potrebno je da smo uspeli da razvijemo fleksibilnost. To podrazumeva i našu sposobnost da svakodnevno prihvatimo promene i budemo u skladu sa njima. Ključna reč za ovaj dan je odmor. Možemo osetiti da nam je vitalnost narušena te je stoga dobro da konzumiramo zdrave namirnice i vitamine. 

Mesec će prolaziti kroz znak Ovna sve do srede uveče, a kako će napraviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, možemo osetiti da nam ponestaje inspiracije i vizije, pa je potrebno da pronađemo jednu stvar koja će nam pružiti osećaj celovitosti i pokazati nam svetliji deo puta. Potrebno je da prihvatimo proces promene i oslobodimo se emotivnog tereta. Iako nam se može učiniti da su se želje naše Duše negde „zaglavile“, pružite sebi nežnost i dozvolite da se unutrašnji procesi u lakoći stabilizuju.

Dok Mesec bude prolazio kroz znak Bika u četvrtak i petak, akcenat će biti na konkretnim postignućima i materijalizaciji. Iako se možemo držati poznatih okvira, potrebno je da uradimo nešto drugačije od onoga što bi nalagale uobičajene situacije. Naglašena je čulnost, sklonost ka umetnosti, uživanju i raznim zadovoljstvima. 

U subotu će Merkur napraviti kvadrat sa Plutonom tako da je veoma važno da obratimo pažnju na reči koje izgovaramo jer one ovde imaju posebnu moć invokacije. Na površinu može lako isplivati svo nesvesno, strahovi, fobije i određena sećanja, a da bismo prevazišli moguće izazove, potrebno je da prihvatimo sve što nam dolazi i posvetimo se istraživanju predmeta svog interesovanja. Poruke koje budemo dobijali će nositi izuzetnu snagu, podstičući nas da dublje tragamo i razumemo svoju suštinsku prirodu. Vrlo je važno da se fokusiramo na stvari koje volimo i u njima pronađemo mir i sigurnost. S obzirom da će i Mesec ući u znak Blizanaca, mentalnost je svakako naglašena i može nam se javiti bezbroj raznih ideja. 

Nedelja je dan kada ćemo imati čak dva planetarna aspekta, a to je kvadrat Merkura i Jupitera, kao i konjunkcija Sunca i Urana u znaku Bika. Kvadrat Merkura i Jupitera često ima tendenciju da nas odvede u preterivanje po pitanju naših želja i potreba, tako da pažljivo sagledajte svoje prioritete i ne zadajte sebi previše obaveza. Bilo šta da radimo, potrebno je da nas prati osećaj dublje svrhe, ali i optimističan pristup životu. Ako imamo neku ideju ili zamisao, možemo “vežbati” kako da je primenimo na praktičnom nivou. Izbegavajte da rešavate stvari tako što ćete stalno biti orijentisani na budućnost i fokusirajte se na svakodnevne, konkretne zadatke. Sa druge strane, konjunkcija Sunca i Urana u znaku Bika tražiće od nas da se otisnemo i prilagodimo svim neizvesnostima. Ukoliko pokušate da “igrate na sigurno”, možete se iznenaditi. Iako znak Bika ima tendenciju da nas veže za materiju i sve ono što nam pruža prividan osećaj mira i stabilnosti, Uran udružen sa Suncem želi da nas oslobodi svih vezanosti, kako bi nas pokrenuo i omogućio nam da se povežemo sa svojom pravom i primarnom prirodom – odnosno energijom. Sve što budemo radili, težićemo da radimo i kreiramo samostalno, kao i da pronađemo konstruktivna i inovativna rešenja. Može nam prijati da boravimo u prirodi ili na nekom tihom mestu, gde ćemo se osloboditi svih nervnih napetosti i osetiti moć kontakta sa zemljom. Osetite koje su to promene na koje ste sada spremni da ih napravite – bilo da želite da materijalizujete određenu stvar ili hrabro iznesete svoja nova oktrića. Sunce u konjunkciji sa Uranom u Biku govori da se sigurnost krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja putem osvešćivanja sopstvene snage!

“Čovek ne može da otkrije novi okean ako nema hrabrosti da izgubi iz vida obalu.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD