Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za stvaranje obilja” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom stvaranja obilja, zahvaljujući razvoju novih uverenja – oktobar (uverenja o služenju), novembar (uverenja o vremenu) i decembar (uverenja o obilju).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o služenju“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o služenju“, koja će se održati 9. oktobra. NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da služimo višim ciljevima kako bismo probudili kvalitet zadovoljstva i sreće.
» prikaži celu vest
Radionica i promocija knjige "Tehnika 5 Anđela" Radujemo se da vam predstavimo NOVU knjigu “Tehnika 5 Anđela” od Aleksandra Imširagića! Tim povodom, pozivamo vas na radionicu koja će se održati 06. 10. u 19h u okviru koje će biti predstavljena knjiga. Ova radionica će se održati UŽIVO, u hotelu Putnik Inn, a za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo, postoji mogućnost i ONLINE praćenja.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15.06. do 21.06.2020.

Pred nama je vrlo intezivna nedelja u kojoj nas očekuje Solarna eklipsa u znaku Raka, a pored toga Merkur će krenuti u svoj retrogradni hod. Šta sve možemo da očekujemo?

U ponedeljak, Mesec će prolaziti kroz znak Ovna odakle će napraviti kvadrat sa Merkurom, preispitujući koliko su naše emocije usklađene sa odlukama koje budemo donosili. Ovo je dan u kojem je potrebno da prevaziđemo nestabilnost i impulsivnost u komunikaciji sa drugima budući da lako dolazi do burnih emotivnih reakcija i negodovanja. Međutim, već u utorak Mesec će ući u znak Bika odakle će napraviti kvadrat sa Saturnom, tako da možemo naići na određene prepreke ili odlaganja ukoliko želimo da nešto konkretizujemo i materijalizujemo – ovo se može odnositi na imovinska, stambena ili finansijska pitanja. Iako postoji potreba da se opustimo i uživamo, možemo osetiti izvesni pritisak, tako da će biti potrebno da usporimo i realno sagledamo svoje obaveze. Izazov nastaje u onom trenutku kada je potrebno da preuzmemo odgovornost, te se odatle javlja potreba da pobegnemo od zadatih obaveza i odustanemo od prvobitnog cilja. Bolju komunikaciju i saradnju sa drugima možemo očekivati u sredu kada će Mesec napraviti sekstil sa Merkurom. Takođe, biće nam data prilika da se uskladimo sa svojim planovima, da integrišemo emocije i misli i dobijemo dragocene ideje.

U četvrtak će Merkur krenuti u svoj retrogradni hod i biće retrogradan u znaku Raka sve do 12. jula. Retrogradni Merkur u Raku može pokrenuti pitanja koja se tiču mesta stanovanja i porodičnih ili emotivnih odnosa, a sve to u cilju da pronađemo nova rešenja i preispitamo svoje odluke. Vratite se u određene situacije koje su kod vas proizvele buiciju osećanja i osetite šta vas ponajviše sputava ili koja vas emocija blokira. Kada osvestimo te važne trenutke koji su proizveli promenu u nama, moći ćemo lakše da se povežemo sa ljudima i okolnostima u kojima se nalazimo. Ovo je vreme introspekcije u kojem možemo dobiti uvide i odgovore kada su u pitanju važni odnosi, jer nas retrogradni Merkur u Raku povezuje sa najintimnijim mislima, i motiviše da iznesemo na površinu ono što se nalazi u dubini naše Duše. Takođe, dobijamo priliku da se oslobodimo svih mentalnih procesa koji nas brinu i opterećuju. Retrogradni Merkur u Raku daje nam sposobnost da još dublje osećamo i spojimo se sa svojom Dušom, ne bivajući više tako žrtva svojih mentalnih procesa nad kojima nemamo kontrolu.  Prepustite svom intuitivnom delu da vas vodi „osluškujući one unutrašnje signale koji vam pomažu da činite prave izbore“. 

Mars će napraviti sekstil sa Plutonom u petak što u nama budi veliku snagu, hrabrost i mogućnost da se brzo regenerišemo. Ovo je energija spremna da “pomeri planine”, da u svakoj borbi odnose pobedu i uhvati se u koštac sa bilo kojim izazovom. Mars u sekstilu sa Plutonom nam pruža osećaj unutrašnje moći i motiviše nas da samouvereno koračamo napred. Pokrenite se, uključite i fizičku aktivnost i imajte na umu da ste spremni da ostvarite sve što poželite. Pored ovog aspekta, Mars će takođe obrazovati i sekstil sa Jupiterom u petak. Najispravnija akcija je ona koja dolazi sa aspektom Marsa i Jupitera što nam daje mogućnost da donesemo prave odluke i pokrenemo stvari od velikog značaja. Možemo raditi na ostvarenju svojih ciljeva, budući da imamo dovoljno energije i podrške da ih realizujemo. Svaka akcija se zasniva na pravednom i plemenitom principu, a sve što je potrebno jeste da unesemo veru i nadu u ono što budemo danas radili, jer ako stvorimo osećaj unutrašnjeg poverenja, puštamo da se stvari postave na svoje mesto. Osetite kako vam sve što radite daje osećaj svrhe i smisla, budući da je sa Jupiterom važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja. 

Sunce će ući u petak u znak Raka, pa ćemo „izvor svetlosti“ i zadovoljstvo pronalaziti u pomaganju drugima. Ovo Sunce zna kako da prepozna tuđe potrebe jer poseduje naglašenu empatičnost, kao i razvijenu intuiciju. Tako, ono pomaže sebi da zaceli svoje povređene delove i transformiše ih u snažnu stvaralačku energiju. Iako u narednom periodu možemo biti osetljivi ili emotivniji, važno je da prepoznamo šta je našoj Duši istinski potrebno i da hrlimo ka svojim snovima. Neka vas vodi vaš unutrašnji osećaj i bićete na pravom putu.

U nedelju nas očekuje Solarna eklipsa u znaku Raka koja će pokrenuti određena pitanja porekla, porodice i emotivnih odnosa – samim tim data nam je prilika da osvestimo sve ono što živi u našem polju emocija, sve ono što nam je ostavljeno u nasleđu, od čega je sada potrebno napraviti novi početak (0° Raka), odnosno postaviti nove temlje koji moraju biti povezani sa mnogo većim značenjem odakle smo došli. To se spolja može manifestovati kroz pitanje zemlje ili doma u kojem živimo, te je stoga potrebno da nađemo svoje pravo mesto. Iako sve ovo možemo doživeti turbolentno i emotivno, ovo je period koji predstavlja poziv na super izmene. “Vi morate biti promena koju želite videti u svetu.”

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD