Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U utorak, 28. decembra, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.06.2020.

U nedelji koja je pred nama Venera će krenuti direktno, dok će Mars ući u znak Ovna. Šta sve možemo da očekujemo?

Mesec će prolaziti kroz znak Raka u ponedeljak, tako da svoje vreme i energiju možemo usmeriti na dom i porodicu, dok ćemo u zagrljaju bližnjih pronaći utehu i inspiraciju. Iako postoji potreba da negujemo druge, ne zaboravite da se vratite na sebe i svoje potrebe. Pustite da vas vaša intuicija vodi i doći ćete do svih potrebnih odgovora. Ovo je dan u kojem je potrebno da otvoreno pričamo o svojim osećanjima, a isto tako mogu se pokrenuti određena pitanja promene mesta boravka ili odlaska na kraće putovanje. 

U utorak i sredu Mesec će prolaziti kroz znak Lava stvarajući “glamuroznu atmosferu” i dajući nam mogućnost da zasijamo. Biće naglašena kreativnost, zabava, rekreacija i želja za samopromovisanjem, posebno u sredu, kada će Mesec napraviti sekstil sa Venerom. Budite dovoljno samouvereni i hrabri da sledite želje svog srca. Uradite nešto lepo za sebe, što vas nadahnjuje i ispunjava. 

Nakon perioda retrogradnosti, Venera će krenuti u direktan hod u četvrtak, ali će prolaziti kroz svoju senku sve do 30. jula. Dok Venera prolazi kroz svoju senku može nas i dalje vraćati na stvari iz prošlosti, ukoliko u “prvom krugu” nismo uspeli da napravimo neku promenu. Ona nam daje mogućnost da zastanemo i posmatramo stvari na potpuno drugačiji način, još dublje i intezivnije, te možemo primetiti sve one dualnosti koje se tiču naših želja (Venera), i odatle prepoznati da su svi ti različiti delovi – delovi nas. Ukoliko ih ujedinimo, prirodno ćemo povećati stepen lakoće, održavajući jednu postojanost u vremenu. 

Mesec će prolaziti kroz znak Device u petak, pa kako će napraviti trigon sa Uranom za nas će biti važno da se oslobodimo bilo kog mentalnog impulsa, u cilju da pratimo svoj osećaj i intuiciju, budući da Mesec u Devici ima tendenciju da preispituje i analizira osećanja. Može biti prisutna povećana potreba za radom, sređivanjem doma ili radnog prostora. Drugima se lako mogu pronalaziti mane, te odatle i potreba da se nešto “popravi” ili “ispravi”. Zato, pustite da se slegne atmosfera, i iskoristite prolazak Meseca kroz znak Device kako biste uradili nešto korisno i važno za sebe. Ulaskom Meseca u znak Vagu u subotu uveče, bićemo usmereni na odnose i javnost, tako da veče možete iskoristiti da uživate u društvu voljene osobe. Oni koji su slobodni, mogu poželeti da se zbliže sa nekim ili upoznaju neku novu osobu. U svemu što budemo radili, težićemo da ostavimo estetski pečat, lep utisak, ali i da probudimo nežnost.

Nedelja je dan u kojem će Mars ući u znak Ovna i boraviće u ovom znaku sve do 7. januara 2021. godine usled retrogradnog kretanja. Mars u Ovnu nosi izuzetnu snagu i vitalnost što će nam omogućiti da budemo veoma produktivni. Budi se volja za životom i jasnije vidimo svoje ciljeve. U svakoj novoj akciji pronalazimo ličnu satisfakciju jer ovde je energija usmerena ka svemu što je novo, što nas pokreće i motiviše da instantno delujemo. Iako sa lakoćom preuzimamo inicijativu, izazov može nastati usled impulsivnog delovanja i preteranih reakcija, te će stoga najvažnije biti da negujemo strpljenje. Postajemo direktni u svojim namerama jer je ovde naglašena svest o ličnim potrebama. Borbeni duh je prisutan tako da ćemo poželeti da se istaknemo u svemu što budemo radili. Sa Marsom u Ovnu polako se vraća udobnost u telu kao i vitalnost. Istog dana, Mars će napraviti i sekstil sa Saturnom. Ovo je aspekt koji nam daje mogućnost konkretnih postignuća ukoliko smo spremni da radimo sa puno strpljenja i na taj način spojimo velike suprotnosti. Iako može postojati potreba da napravimo temeljne promene zarad nekog višeg cilja, potrebno je da predamo svoju volju i kontrolu i dozvolimo sebi da sledimo “tok”. Mars u sekstilu sa Saturnom daje nam mogućnost da napravimo novi scenario, ukoliko uspemo da ovladamo ovako velikom energijom. Budući da Mars predstavlja uzrok bilo kog delovanja, a Saturn posledicu, trebalo bi ispitati motiv i kvalitet akcije koju želimo da sprovedemo. Upravo zbog toga, ovo je dan u kojem će našem telu biti potreban dubok odmor, jer samo iz stanja mira možemo oslušnuti istinske potrebe, a odatle i dobiti poverenje da za sve postoji pravo vreme. „Strpljenje je moć. Strpljenje nije odsustvo akcije. Čeka pravi trenutak da deluje, za prave principe i na pravi način.“

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD